Πώς να ντυθείς στις πρώτες φθινοπωρινές βροχές -20 σύνολα από τους δρόμους του Παρισιού

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να ντυθείς στις πρώτες φθινοπωρινές βροχές -20 σύνολα από τους δρόμους του Παρισιού
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τώρα που ήρθανε και οι πρώτες βροχές είναι η στιγμή να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά fall looks με έμπνευση το french chic.

Νέο δελτίο καιρού από σήμερα με πτώση της θερμοκρασίας και τις πρώτες κανονικά φθινοπωρινές βροχές να έρχονται και στη χώρα μας. Δεν ξέρω αν είσαι τύπος του καλοκαιριού ή του χειμώνα, προσωπικά όμως μου έχει λείψει πολύ το winter styling και τώρα είναι η στιγμή για ανανέωση. Πρώτα κάνε αυτές τις μέρες ένα μικρό συμμάζεμα στη ντουλάπα σου. Λυπάμαι που το μαθαίνεις από μένα, αλλά τώρα είναι η στιγμή να ανεβάσεις τα σανδάλια και τα αέρινα τοπάκια σου και να τα αντικαταστήσεις με σακάκια και hoodies, anoraks και τα πρώτα πλεκτά της σεζόν.

Κεφάλαιο πλεκτά: Τα πρώτα cozy σχέδια που είναι τάση και πρέπει να κατεβάσεις από το πατάρι

Paris-str-S25-1431.jpg

Σίγουρα, όσο και να μιλάμε εδώ και καιρό για τις φθινοπωρινές τάσεις, τα do και dont's, τα must have κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις και τους συνδυασμούς που αξίζει να δοκιμάσεις, ακόμα δεν θα έχεις μπει σε αντίστοιχη διάθεση, γιατί δεν το επέτρεπε ο καιρός. Αυτές οι μέρες, όμως, προσφέρονται για να κάνεις ένα μικρό cruch test και να δεις πώς θέλεις να διαμορφώσεις το προσωπικό σου στυλ μέσα στο φθινόπωρο. Και κάπου εδώ μπαίνει ο παράγοντας της έμπνευσης. Αλλά εφόσον διανύουμε την περίοδο των fashion weeks δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού τα street style looks των ημερών από το Παρίσι έχουν πιάσει ακριβώς το ρυθμό που χρειαζόμαστε.

Paris-str-S25-1442.jpg

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ολοκληρώνεται αύριο και μετά από ένα δροσερό ομολογουμένως καλοκαίρι για τους Γάλλους, ακολουθεί ένα βροχερό φθινόπωρο. Τα fashion girls της πόλης πήραν τις ομπρέλες τους και έκαναν αυτό που ξέρου καλύτερα: they served style! Το mix and match θα είναι πάλι ο οδηγός σου, αφού μπορείς να κρατήσεις κάποια summer touches στα looks της εβδομάδας ακόμα και αν βρέχει.

Paris-str-S25-1427.jpg

Φρόντισε να είσαι άνετη, δημιουργώντας ένα look βασισμένο στα basics, το οποίο μπορεί αμέσως να μεταμορφωθεί με το σωστό πανωφόρι. Σακάκια και καμπαρντίνες είναι προφανώς τα δύο κορυφαία items των ημερών, ενώ μην ξεχάσεις τα δερμάτινα flats όπως οι μπαλαρίνες και τα loafers που είναι ένα βήμα πριν φορέσουμε μποτάκια.

Paris-str-S25-1430.jpg

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ με ρομαντικό pre wedding look μαζί με τον Matthew Kumar

20 street style looks από το Παρίσι για τις πρώτες μέρες βροχής στην πόλη:

DPG Network