Το σκούρο denim είναι η κορυφαία τάση της σεζόν -Η Φαίη Σκορδά το συνδύασε με stylish flats

Ναταλία Κατσακιώρη
Το σκούρο denim είναι η κορυφαία τάση της σεζόν -Η Φαίη Σκορδά το συνδύασε με stylish flats

Η απόλυτη τάση στα τζιν παντελόνια το φετινό φθινόπωρο. 

Πόσα Buongiorno μπορεί να ακούσει κανείς; Η Φαίη Σκορδά φαίνεται ότι είναι η αγαπημένη συνήθεια του κοινού από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε στο Mega τη νέα της πρωινή εκπομπή και ετοιμάζεται να μας πει πολλές χαρούμενες καλημέρες μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού. Νέα αρχή, νέο κανάλι, νέοι συνεργάτες αλλά και νέο στυλ για την αγαπημένη παρουσιάστρια, που λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα αποκάλυψε και το νέο της beauty look με τα μαλλιά της να κόβονται σε ένα chic μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους, παραμένοντας πάντα στο ξανθό χρώμα που τη γνωρίσαμε.

Αυτό είναι το φόρεμα που ταιριάζει με όλες τις μπότες του φθινοπώρου

https://www.instagram.com/p/DABihx0tC46/

Η πρεμιέρα τη βρήκε όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια με ένα ολόλευκο φόρεμα και μαύρες μπότες του οίκου Balmain, έχοντας για γούρι της το συγκεκριμένο χρώμωα. Και τις υπόλοιπες όμως μέρες τις εκπομπής της θα έχεις παρατηρήσει ότι η Φαίη κράτησε την basic χρωματική παλέτα στις εμφανίσεις της με το μαύρο και το γκρι να κυριαρχούν.

Έχουμε δηλαδή μια ξεκάθαρη αλλαγή και στο ντύσιμο της Φαίης, η οποία μέχρι στιγμής έχει δώσει έμφαση στη θηλυκότητα και τα elegant office pieces.

Φαίη Σκορδά: Το τζιν που συνδύασε με μπαλαρίνες είναι η μεγαλύτερη τάση.

Αν θέλεις να κάνεις μία και μόνη αγορά αυτό το φθινόπωρο, τότε η πρότασή μου θα είναι ξεκάθαρη. Επένδυσε σε ένα τζιν παντελόνι. Μην χάνεσαι μέσα στα τόσα trends και τις διαφορετικές επιρροές, αλλά δώσε βάση στο inspo που μας έδωσε η Φαίη Σκορδά και κάνε τη σωστή επιλογή αυτή τη φορά. Η Φαίη έχει υιοθετήσει την πιο επίκαιρη τάση στα τζιν παντελόνια με ένα σκούρο blue denim παντελόνι σε κλασική γραμμή.

Είναι ένα παντελόνι με ψηλή μέση και μαλακό ύφασμα, από όσα μπορούμε να διακρίνουμε στη φωτογραφία, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις σε ένα office look το πρωί όπως αυτό της Φαίης, αλλά και σε ένα βραδινό outfit με ψηλοτάκουνα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης προτίμησε να το συνδυάσει με neutral πουκάμισο και matching σακάκι αλλά και ένα ζευγάρι animal printed μπαλαρίνες σε pointed shape με χαριτωμένη μπαρέτα.

Το Ρουκ Ζουκ έκανε πρεμιέρα και η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε το πιo elegant look με χρώμα

Shop the look:

DPG Network