Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ήταν η πιο κομψή καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο -Το navy blue look

Ναταλία Κατσακιώρη
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ήταν η πιο κομψή καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο -Το navy blue look

Το maxi φόρεμα της Σταματίνας που εντυπωσίασε.

Δεν λένε ότι οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία; Και η παρέα της πρωινής εκπομπής του Alpha Happy Day με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτές τις τηλεοπτικές παρέες που το έχουν κάνει πράξη, κάνοντας ακόμα και το κοινό να νιώθει μέλος αυτής της παρέας. Τόσα χρόνια μαζί μας, τόσα χρόνια στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των τηλεθεατών και μόλις ξεκίνησε μία ακόμη χρονιά που μας υπόσχεται πολλές συγκινήσεις μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Εκτός, όμως, από τον τηλεοπτικό αέρα, η ομάδα του Happy Day έχει αναπτύξει και στενές προσωπικές σχέσεις μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκαν όλοι μαζί στο γάμο της Βιβής Μπουγιούρα, μίας από τις δημοσιογράφους της πρωινής εκπομπής.

Skirt suit: Είναι η τέλεια εναλλακτική στο κλασικό κοστούμι -Κάντο όπως η Φαίη Σκορδά

https://www.instagram.com/p/DAsVZC3seWE/

Ο γάμος έγινε στην περιοχή της Ερμιόνης και όλο μαζί το crew της εκπομπής, ανάμεσά τους και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Δήμος Βερύκιος και η Τίνα Μεσσαροπούλου, βρέθηκαν εκεί για να κάνουν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και να γιορτάσουν τη χαρά των νεόνυμφων. Όπως είναι φυσικό είχαμε πολλά πλάνα από την εκκλησία και το μυστήριο, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε, όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεχώρισε ως μία από τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/DAyF2huItPi/

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το navy blue σύνολο σε φθινοπωρινό γάμο.

Μπορεί να έχουμε μπει ήδη στον Οκτώβριο αλλά η σεζόν των γάμων δεν έχει ακόμη λήξει. Και το θέμα είναι ότι το dress code γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο, όταν πρέπει να βρούμε το απόλυτο look της πιο καλοντυμένης καλεσμένης κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Η Σταματίνα βρήκε το τέλειο φόρεμα για την περίσταση.

stam_tsimtsili_1728231998_3472984183837602472_25909647.jpg

Ένα maxi bohemian φόρεμα σε ελαφρύ πλεκτό ύφασμα με κρόσσια και cut out κάτω από το στήθος, το οποίο όμως είχε μακριά μανίκια για να είναι πιο φθινοπωρινό. Το σκούρο μπλε χρώμα του ήταν μία εξαιρετική επιλογή, αφού το navy blue κάνει αυτόματα κάθε outfit πιο sophisticated.

stam_tsimtsili_1728231998_3472984183594373886_25909647.jpg

Η Σταματίνα το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και απλά αξεσουάρ και make up look, ενώ το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ήταν τα μακριά σκουλαρίκια που ολοκλήρωσαν το look της πιο καλοντυμένης καλεσμένης σε φθινοπωρινό γάμο.

Πώς το bohemian girl έγινε η ηρωίδα του φθινοπώρου; Τα styling tips για να υιοθετήσεις την τάση

DPG Network