Εσύ θα φόραγες το μαύρο σου pouch με αθλητικά; Η Βίκυ Καγιά το έκανε και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε

Ναταλία Κατσακιώρη
Εσύ θα φόραγες το μαύρο σου pouch με αθλητικά; Η Βίκυ Καγιά το έκανε και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε

Πώς μία απλή προσθήκη μπορεί να απογειώσει ένα απλό, αθλητικό look.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να είναι εκτός τηλεόρασης, αλλά η τηλεόραση δεν λέει να την αφήσει. Είναι ένα πρόσωπο που μας αρέσει πάντα να παρακολουθούμε ακόμα και αν καταπιάνεται με το σινεμά, τη μόδα, την παρουσίαση ή το οτιδήποτε άλλο. Πρόσφατα βέβαια την είδαμε και πάλι σε κάποια δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Γιώργο Καράβα και για το αν παραμένει φιλική ή όχι μετά τις δηλώσεις του νέου κριτή του My Style Rocks, όπου ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μιλάνε με τη Βίκυ χωρίς να έχει συμβεί κάτι. Έχουν απλώς απομακρυνθεί.

Το βουργουνδί είναι η hot απόχρωση της σεζόν -Τα 3 basic χρώματα για το συνδυάσεις

https://www.instagram.com/p/DAYerEfIvUd/

Η ίδια η Βίκυ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το μεταξύ τους ζήτημα, αφού σε ερώτηση που δέχτηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος απέφυγε να απαντήσει. Και κάπως έτσι φαίνεται να περνάει ο καιρός για τη Βίκυ, που απολαμβάνει όπως λέει λίγο ελεύθερο χρόνο και έχει βρει τα πατήματα και τα ισορροπίες της.

https://www.instagram.com/p/DABf8U-IktD/

Το xxl pouch θα το συνδυάσεις και με τα αθλητικά σου.

Βόλτα στη φθινοπωρινή Αθήνα. Ο ήλιος συνεχίζει να λάμπει αλλά η σεζόν έχει αλλάξει για τα καλά και εμείς είμαστε σε διάθεση να ξαναμπούμε σε ρουτίνα. Ρουτίνα διατροφής και άσκησης. Και αν στην τελική δεν θέλεις να πας γυμναστήριο, απόλαυσε τη βόλτα σου με άψογο athleisure style, γιατί τα αθλητικά μας -και ευτυχώς!- μπορούν να μας πάνε παντού. Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα ιδιαίτερο σύνολο με κίτρινο αθλητικό biker κολάν και ένα ελαφρύ φούτερ από τη συλλογή της Stella McCartney με την Adidas.

Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι all day sneakers από τη Nike και ένα ζευγάρι ψηλές, αθλητικές κάλτσες. Ένα σύνολο που σίγουρα δεν περιμέναμε ένα τέτοιο outfit από τη Βίκυ, που γενικά προτιμά τις elegant επιλογές με παντελόνια γραφείου και ελαφριά πουκάμισα. Όμως κατάφερε να φέρει το look κοντά της με ένα xxl pouch από μαύρο μαλακό δέρμα το οποίο κράτησε στα χέρια μαζί με τον καφέ της.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-September-24-2024.-May-be-an-image-of-1-person-portable-cassette-player-shorts-street-and-road..jpg

Το μεγάλο pouch επιστρέφει και θα το φορέσουμε και με τα καθημερινά μας σύνολα, ακόμα και με τα αθλητικά μας! Αντίο shopper bag!

PFW street style: 12 σύνολα για να φορέσεις τις φούστες τώρα όπως οι Γαλλίδες

Shop the look:

DPG Network