Skirt suit: Είναι η τέλεια εναλλακτική στο κλασικό κοστούμι -Κάντο όπως η Φαίη Σκορδά

Ναταλία Κατσακιώρη
Skirt suit: Είναι η τέλεια εναλλακτική στο κλασικό κοστούμι -Κάντο όπως η Φαίη Σκορδά

Όχι μόνο παντελόνι, και η φούστα μπορεί να φορεθεί με τα oversized σακάκια μας.

Τα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν τα κορίτσια που δουλεύουν στο γνωστό corporate περιβάλλον είναι συνήθως συγκεκριμένα. Ξεκινάμε με τα office πουκάμισα, τα αυστηρά σακάκια και τα tailored παντελόνι και συνεχίζουμε με τις γόβες και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μέσα στο καλοκαίρι. Εννοείται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει τελευταία και έχουν γίνει πιο χαλαρά, οπότε και εμείς έχουμε αντίστοιχες επιλογές και μία τέτοια πρόταση έχω να σου κάνω παρακάτω, αν έχεις βαρεθεί το τρίπτυχο παντελόνι-πουκάμισο-σακάκι.

Τhe Gilded Age: Μήπως τα πρόσφατα fashion weeks έφεραν το τέλος του quiet luxury;

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να μην έχει φυσικά μία τυπική δουλειά γραφείου αλλά με τη φετινή της επιστροφή στο μεγάλο κανάλι με τη νέα της εκπομπή Buongiorno την είδαμε φανερά ανανεωμένη και στο κομμάτι του styling. Έχει κρατήσει όλα εκείνα τα αγαπημένα της feminine στοιχεία, όπως τα printed φορέματα και τα matching σετάκια με φούστα και ασορτί τοπ, αλλά έχει αναδείξει διαφορετικά και το office style. Το φθινόπωρο είναι εξάλλου η τέλεια αφορμή για να δοκιμάσεις ένα νέο στυλ στο office look σου και η Φαίη μας έχει δώσει τη δική της έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/DAWHlkFtEw8/

Skirt suit: Η τέλεια εναλλακτική στα καθημερινά σου κοστούμια.

Οκ, προφανώς και μας αρέσει ένα απλό γκρι κοστούμι με σακάκι και ένα άνετο παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια. Αλλά τι θα έλεγες να κάνεις τη διαφορά και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, όπως ένα look με mini φούστα;

https://www.instagram.com/p/DABihx0tC46/

Tα skirt suits είναι η καλύτερη εναλλακτική σε ένα απλό, συνηθισμένο κοστούμι και τα είδαμε σε πολλούς οίκους με την Chanel να είναι προφανώς ο κορυφαίος. Η Φαίη δεν επέλεξε ένα tweed σετάκι αλλά μία pinstripe γκρι φούστα σε σχήμα φάκελος, την οποία συνδύασε με ένα cropped top σε λευκό. Από πάνω μάλιστα δεν έβαλε καν ένα matching σακάκι αλλά δημιούργησε το δικό της σύνολο με ένα απλό grey blazer.

Οι γκρι ψηλοτάκουνες γόβες στην ίδια απόχρωση ολοκλήρωσαν ένα οριακά total colored outfit, το οποίο μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις με items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Είναι έξυπνο, θηλυκό και θα σου δώσει την εναλλακτική που αναζητάς στο καθημερινό ντύσιμο του γραφείου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο κέντρο της Αθήνας με αθλητικό look -To τέλειο σύνολο με φόρμα και sneakers

fayskorda_1727884350_3470067900490362267_257181686.jpg
DPG Network