H Emma Stone στο NYFF με Louis Vuitton outfit απευθείας από το catwalk

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

Το εντυπωσιακό look με το φόρεμα που είδαμε μόλις πριν λίγες μέρες στο catwalk.

To show now, buy now έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή στη μόδα. Αν και ο κανόνας είναι ότι οι μεγάλοι οίκοι μόδας βρίσκονται συνήθως μία σεζόν μπροστά από την τρέχουσα, νέα brands όπως ο Jacquemus έχουν το δικό τους momentum όσον αφορά τα shows τους και παρουσιάζουν στο catwalk τα ρούχα της τρέχουσας σεζόν που κάποιος μπορεί να βρει διαθέσιμα σχεδόν αμέσως. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Victoria Beckham και πολλοί ακόμα, αφού το να φορέσει κάποιος ένα outfit απευθείας από το catwalk φαίνεται ότι έχει αποκτήσει πλέον ένα μεγάλο κοινό κυρίως ανάμεσα στους celebrities.

Τζιν παντελόνι + σακάκι: Ο trending συνδυασμός που θα φοράς παντού -Τα tips για να τον απογειώσεις

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Emma Stone η οποία βρέθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης για την ταινία «A Real Pain». H βραβευμένη με δύο χρυσά αγαλματίδια πλέον, Emma Stone, πέρασε από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ και φωτογραφήθηκε με ένα ασπρόμαυρο gown από τον οίκο Louis Vuitton, με ημιδιάφανο stripped ύφασμα, το οποίο συνοδευόταν και από ένα μαύρο panties από μέσα. To look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά κολιέ σε layering που ήταν εξαιρετικά διακριτικά πάνω σε αυτό το buzzy print.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

To συγκεκριμένο φόρεμα μάλιστα παρουσιάστηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο catwalk στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού στη νέα SS25 collection του Nicolas Ghesquière για τον κορυφαίο γαλλικό οίκο.

Emma Stone και Louis Vuitton: Το απόλυτο matching στο κόκκινο χαλί.

Κάθε μεγάλη star της έβδομης τέχνης έχει και τις δικές της αδυναμίες στο κόκκινο χαλί, εμπιστεύεται ένα συγκεκριμένο επιτελείο και ταυτίζει την αισθητική της με έναν designer ή έναν οίκο. Ο Louis Vuitton του Nicolas Ghesquière παίζει αυτό τον ρόλο για την Emma Stone, αφού όλες οι τελευταίες εμφανίσεις, από την πρεμιέρα του «Kinds of Kindness» του Γιώργου Λάνθιμου στις διάφορες μεγάλες πρωτεύουσες μέχρι και το Φεστιβάλ των Καννών, η Emma επέλεξε δικές του custom made σε πολλές περιπτώσεις δημιουργίες.

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Όλοι εξάλλου θυμόμαστε ακόμα το περιστατικό με το gown της μεγάλης βραδιάς των Oscars, όταν το Louis Vuitton φόρεμα της Emma άνοιξε στο πίσω μέρος της πλάτης της, όταν εκείνη μάλιστα κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο του Α' Γυναικείου Ρόλου. Και το δεύτερο gown της βραδιάς ήταν από τον Louis Vuitton και αυτό το μικρό ατυχές περιστατικό δεν έδειξε να ενδιαφέρει καθόλου την αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου που συνεχίζει τη συνεργασία της με τον οίκο.

Πώς το bohemian girl έγινε η ηρωίδα του φθινοπώρου; Τα styling tips για να υιοθετήσεις την τάση

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης