Το αγαπημένο δερμάτινο της Σοφίας Καρβέλα δεν είναι μαύρο -Δοκίμασε τη νέα τάση στα πανωφόρια

Ναταλία Κατσακιώρη
Το αγαπημένο δερμάτινο της Σοφίας Καρβέλα δεν είναι μαύρο -Δοκίμασε τη νέα τάση στα πανωφόρια

Θέλεις να επενδύσεις τώρα σε ένα νέο δερμάτινο; Αυτό είναι το πιο stylish σχέδιο.

Η περίοδος του φθινοπώρου είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις ένα νέο πανωφόρι. Και αυτό γιατί το ελαφρύ αυτό φθινόπωρο στη χώρα μας δίνει όλο τον απαραίτητο χρόνο να κάνουμε τη σωστή επιλογή χωρίς καμία απολύτως πίεση από τις καιρικές συνθήκες. Θα έχεις, λοιπόν, αντιληφθεί ήδη ότι τα πιο πολύτιμα «όπλα» σου στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα είναι τα πανωφόρια σου. Το μεγαλύτερο trend της φετινής σεζόν είναι εννοείται το δέρμα και επιβάλλεται για το 2024 να επενδύσεις σε ένα νέο δερμάτινο jacket, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι μαύρο.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το ελαστικό παντελόνι που θα αντικαταστήσει το τζιν σου -Ό,τι πιο άνετο

https://www.instagram.com/reel/DA5LFESxuG9/

Πρώτον είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη στη συλλογή με τα basic πανωφόρια σου ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, όποιο και αν είναι το στυλ του. Οπότε πάμε να δούμε μια διαφορετική αλλά εξίσου stylish απόχρωση. Το inspo σήμερα θα είναι η Σοφία Καρβέλα και η συλλογή της με φθινοπωρινά jackets την οποία φοράει ήδη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εμείς ξεχωρίσαμε μία τάση που φοράει στο repeat και αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ.

Σοφία Καρβέλα: Το αγαπημένο της δερμάτινο έχει το χρώμα τη καραμέλας.

Το καφέ δερμάτινο ήταν η τάση της προηγούμενης χρονιάς. Φέτος, λοιπόν, ας κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα και ας δοκιμάσουμε το χρώμα της καραμέλας, aka το caramel latte, μία λίγο πιο ειδική απόχρωση του camel. Η Σοφία Καρβέλα, μία από τις γυναίκες με τις πιο αξιοζήλευτες γκαρνταρόμπες, έχει ήδη επιλέξει τα δικά της δύο αγαπημένα δερμάτινα jackets για το 2024/2025. Το πρώτο είναι ένα ιδιαίτερο δερμάτινο μπουφάν με military ύφος, σταυρωτό κούμπωμα και μεγάλα πέτα, ενώ δένει στη μέση με matching ζώνη.

https://www.instagram.com/p/DAytAWQvU4V/

Το δεύτερο είναι ένα suede blazer στην ίδια σχεδόν απόχρωση με το πρώτο δερμάτινο, μόνο που μιλάμε για ένα bohemian oversized σακάκι από μαλακό καστόρι. Η λεπτομέρεις που το κάνει πιο ιδιαίτερο είναι σίγουρα ο σκούρος καφέ γιακάς του και τα μεταλλικά κουμπιά του πάνω στις τσέπες, που το κάνουν να δείχνει σαν ένα cool oveshirt. Αυτό θα είναι το πιο δημοφιλές δερμάτινο της χρονιάς, δοκίμασέ το!

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει το total denim: Βρήκε το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

Photo-shared-by-Sofia-Karvela-on-October-03-2024-tagging-@intimissimiofficial-@therow-@chanelofficial-@toteme-and-@fortela_.-Mporei-na-einai-selfie-1-atomo-ka8refths-kai-grabata-bolo..jpg
DPG Network