Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το πιο stylish look με καμπαρντίνα για το γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το πιο stylish look με καμπαρντίνα για το γραφείο

Είναι ένα look για όλες τις ώρες που κολακεύει το σώμα.

Όταν μιλάμε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, έχουμε όλοι στο μυαλό μας μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα. Αυτή που βλέπουμε μέσα από τη μικρή οθόνη του σπιτιού μας. Και ειδικά όταν μιλάμε για γυναίκες και στυλ. Η κάθε παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης έχει καθιερώσει και το δικό της προσωπικό στυλ και μία αισθητική που την αντιπροσωπεύει ως επαγγελματία. Αλλά ποια είναι τα σύνολα και τα items που προτιμάνε στις λεγόμενες off duty εμφανίσεις τους, δηλαδή στις προσωπικές τους στιγμές; Αυτά είναι τα looks που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για αυτό και μας αρέσουν οι φωτογραφίες τους από το street style και τα προσωπικά τους Instagram accounts.

Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

https://www.instagram.com/p/DAyMuxytshc/

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες στο Instagram, ειδικά όταν η ίδια έτρεχε και μία δική της σειρά με ρούχα. Τα casual chic κομμάτια είναι τα αγαπημένα της και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου έχει ένα δικό της ξεχωριστό στυλ που το υποστηρίζει εδώ και χρόνια. Τις τελευταίες σεζόν είναι και άκρως ανανεωμένη, έχοντας εμπλουτίσει αρκετά και την γκαρνταρόμπας της. Πρόσφατα την είδαμε με ένα ιδιαίτερο office φθινοπωρινό look που μας τράβηξε την προσοχή και θέλουμε φυσικά να το αναλύσουμε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το office look με καμπαρντίνα.

Είναι η καμπαρντίνα το πιο επίκαιρο πανωφόρι της σεζόν; Είναι φυσικά και η Σίσσυ Χρηστίδου φρόντισε να το επιβεβαιώσει, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό outfit για το γραφείο αλλά και όλη τη μέρα στην πόλη. Ξεκίνησε έχοντας ως βάση μία κυπαρισσί, midi, satin φούστα, την οποία συνδύασε άψογα με ένα ριγέ πουκάμισο σε πράσινες/λευκές αποχρώσεις. Ένα ζευγάρι μαύρα διαχρονικά μποτάκια ήρθαν να συμπληρώσουν το outfit, ενώ η Σίσσυ κράτησε και μία matching τσάντα με έμπνευση από τα 00s.

sissychristidou_1727863098_3469889625137586145_143812079.jpg

Kαι ενώ μέχρι εδώ έχουμε σίγουρα το τέλειο office look για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, σίγουρα έλειπε ένα πανωφόρι. Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλο item από μία beige, κλασική καμπαρντίνα. Το απόλυτο passe par tout για τα casual chic looks του φθινοπώρου. Όλα τα items θα τα βρεις προσεχώς στο Marks & Spencer και τη νέα του φθινοπωρινή συλλογή.

Φθινοπωρινό layering: Τα 10 σύνολα που θα σε κάνουν την απόλυτη expert

DPG Network