Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

O πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις ανέξοδα τα πλεκτά που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Θέλεις να κατεβάσεις τα πλεκτά σου ή το έχεις ήδη κάνει; Όποια και αν είναι η απάντησή σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σκέφτεσαι ήδη από τώρα με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Και όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ένα μεγάλο μέρος του budget σου σε νέα πλεκτά, αν ακολουθήσεις τα παρακάτω έξι απλά styling tips.

Ούτε μπότες, ούτε sneakers: Αυτό το shoe trend από τα 00s είναι για όσες τολμάνε

Loewe-PO-F24-040.jpg

Loewe FW24

Courtesy of LOEWE

Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τα πιο απλά tips που θα κάνουν λίγο πιο ενημερωμένα και επίκαιρα τα πλεκτά της ντουλάπας σου.

Bottega-Veneta-F24-056.jpg

Bottega Veneta FW24

Tα πιο εύκολα tricks για να κάνεις τα πλεκτά σου πιο ενδιαφέροντα.

On top: Είναι ένας νέος τρόπος να φορέσεις τα πλεκτά σου και τον είδαμε στο street style ήδη από τον περασμένο χειμώνα. Παίρνεις απλώς το χοντρό σου πλεκτό και το περνάς πάνω από ένα άλλο πλεκτό που φοράς ήδη. Ο Michael Kors το παρουσίασε ιδανικά.

Kors-F24-033.jpg

Michael Kors FW24

Layering: Όχι απλά μία πλεκτή μπλούζα. Φέτος μπορείς να φορέσεις το ένα πλεκτό πάνω από το άλλο σε ένα σύνολο που να αποτελείται από μπούζα, φούστα, ζακέτα ή ακόμα και παντελόνι.

Ferragamo-F24-035.jpg

Ferragamo FW24

Big things: Γενικά μας αρέσει πολύ το να στολίζουμε τα σύνολά μας και ειδικά τα φθινοπωρινά μας πλεκτά. Μία καρφίτσα ή ένας εύκολος φιόγκος σε ένα ευδιάκριτο σημείο είναι μια καλή επιλογή.

Prada-F24-020.jpg

Prada FW24

Belt it up: Ο οίκος Chanel το έδειξε καλύτερα από όλους. Total knitted σύνολα με μία ζώνη στη μέση ή χαμηλά στους γοφούς που ορίζει λίγο καλύτερα τη σιλουέτα μας. Όλη αυτή η αισθητική είναι προφανώς κοντά στα 70s.

Chanel-F24-044.jpg

Chanel FW24

Mix and match: Έχουμε συνηθίσει να φοράμε τα πλεκτά μας με άλλα casual items. Αλλά φέτος μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα ιδιαίτερο παντελόνι σε σατέν ή μία φούστα από τούλι, δημιουργώντας το απόλυτο mixed σύνολο.

Molly-Goddard-PO-F24-018.jpg

Molly Goddard FW24

Courtesy of MOLLY GODDARD

Back to 90s: Τα catwalks θέλουν να συνδυάσουμε ξανά τις τσάντες με τα παπούτσια μας

Shorts: Είναι το πιο δημοφιλές item στα πλεκτά της σεζόν. Και ταιριάζει σε ένα total knitted look μαζί με μία κοντή ζακέτα και ένα ζευγάρι knee high μπότες. Very Chloe, very demure!

Chloe-F24-021.jpg

Chloe FW24

DPG Network