Φθινοπωρινό layering: Τα 10 σύνολα που θα σε κάνουν την απόλυτη expert

Ναταλία Κατσακιώρη
Φθινοπωρινό layering: Τα 10 σύνολα που θα σε κάνουν την απόλυτη expert
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο εύκολο και stylish trick που μπορείς να δοκιμάσεις το φθινόπωρο.

Σίγουρα το φθινόπωρο είναι μία πολύ περίεργη εποχή για να ντυθείς και να καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο look που να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της μέρας σου. Γιατί δεν έχεις μόνο εσύ απαιτήσεις, αλλά και ο καιρός. Από τη βροχή και το αεράκι στον ήλιο, και από τις χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί και το βράδυ στα τριαντάρια του μεσημεριού. Οπότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη ντουλάπα σου, η οποία είμαι σίγουρη ότι έχει ακόμα και καλοκαιρινά items μέσα, και να δημιουργήσεις ένα all day outfit για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Και ενώ κάπου εδώ μάλλον αισθάνεσαι εντελώς αβοήθητη, υπάρχει και μία λύση πιο εύκολη από όσο νομίζεις.

Κεφάλαιο μπότες: Τα πρώτα styles της σεζόν που θα φορέσουμε από τώρα

Paris-str-S25-3327.jpg

Μόνο που δεν αφορά το shopping ή κάποιο μεμονομένο στοιχείο ή αξεσουάρ της ντουλάπας σου που μπορείς απλώς να βάλεις στο καλάθι σου. Εδώ θα μιλήσουμε για την ικανότητά σου να κάνεις styling. Γιατί ένα πραγματικό fashion girl μπορεί πάντα να βρει τη λύση με τα ρούχα και τα items που έχει ήδη στη συλλογή του και να τα κάνει να μοιάζουν εντελώς καινούργια μέσα από το σωστό styling. Είσαι λοιπόν έτοιμη να μάθεις να κάνεις φθινοπωρινό layering; Και θα μου πεις γιατί «φθινοπωρινό»; Γιατί κάθε εποχή -ναι, ακόμη και το καλοκαίρι- έχει τον δικό του τρόπο να κάνεις layering.

Paris-str-S25-2240.jpg

Kαι το φθινόπωρο είναι από τις πιο διασκεδαστικές εποχές για να μάθεις να βάζεις τα ρούχα σου με επιτυχία το ένα πάνω από το άλλο και αυτό γιατί σε μία μεταβατική φάση όλα επιτρέπονται. Το πιο δυνατό στοιχείο για φέτος είναι σίγουρα τα φορέματα και οι φούστες πάνω από παντελόνι. Αυτό βέβαια απευθύνεται στις λίγο πιο προχωρημένες με το layering που μπορούν να ορίσουν τη σιλουέτα τους με ευκολία. Από την άλλη μπορείς πάντα να κάνεις ένα εύκολο layering με τοπ, πουκάμισο και σακάκι. Στην παρακάτω gallery τα looks που θα σε εμπνεύσουν.

Paris-str-S25-3330.jpg

Οδηγός αγοράς: Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα μεταμορφώσουν τα σύνολά σου -10 άκρως οικονομικά items

10 σύνολα που θα καθορίσουν το φθινοπωρινό layering:

DPG Network