And just like that το σύνολο της Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη απογοήτευσε τους fans

Ναταλία Κατσακιώρη

Το Fashion Gala του New York City Ballet και η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker που συζητήθηκε.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι ήταν αυτό που έκανε τη Sarah Jessica Parker τόσο δημοφιλή μέσα από τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw; Εκτός από το ευρηματικό σενάριο για την εποχή και τα καταπληκτικά ρούχα με τα οποία κυκλοφορούσαν οι πρωταγωνίστριες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ίσως δεν έχουμε δώσει ποτέ την απαιτούμενη προσοχή στο γεγονός ότι η ίδια η Parker είναι κάτοικος του μεγάλου μήλου και φανατική υποστηρικτής της ζωής εκεί. Οπότε η ίδια είναι το απόλυτο it girl του Μανχάταν και στην πραγματική της ζωή. Έτσι, λοιπόν, δεν λείπει ποτέ από τα σημαντικά γεγονότα της πόλης, όπως το ετήσιο Fashion Gala του New York City Ballet, το οποίο πραγματοποιήθηκε εχθές με πλήθος λαμπερών καλεσμένων.

Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

Ανάμεσά τους και η Sarah Jessica Parker που φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τις δύο νέες συμπρωταγωνίστριες της στη σειρά «And Just Like That» -aka στο reboot του Sex And The City- την Sarita Choudhury και την Nicole Ari Parker. ⁠Και όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων έπεσαν στα outfits που επέλεξαν οι κυρίες για τη μεγάλη βραδιά, με τη Sarah Jessice Parker να φέρνει για άλλη μια φορά το διχασμό στα social media.

Sarah Jessica Parker: Το Oscar De La Renta look που απογοήτευσε το fashion crowd.

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι προφανώς υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από την αγαπημένη Sarah Jessica λόγω του παρελθόντος της ως το απόλυτο style icon των 00s. Kαι από την πρώτη στιγμή που βγήκε το reboot της σειράς στις οθόνες μας οι επικριτές της ήταν πολλοί. Εχθές, το Oscar De La Renta midi gown της είναι η αλήθεια ότι δεν πήρα και τα καλύτερα σχόλια, αν και πρόκειται για ένα custom made φόρεμα από ένα εξαιρετικό ατελιέ. Μιλάμε για ένα strapless φόρεμα με λευκό τούλι σε 50s shape, το οποίο φαίνεται σαν να τυπώθηκε με metallic τριαντάφυλλα στο χρώμα του ασημιού.

Και ενώ το ίδιο το φόρεμα ήταν μία αρκετά safe επιλογή από μέρους της Parker, ήρθε και προστέθηκε σε αυτό ένα extra piece σαν κάπα, από το ίδιο ακριβώς ύφασμα, το οποίο μπέρδεψε λίγο την εικόνα και εξαφάνισε τη σιλουέτα της. Μαζί και την κομψότητα του outfit. Η ίδια συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μεταλλικά πέδιλα και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό ponytail που επίσης δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές.

Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα καλύτερα looks που την έχουμε δει ποτέ και ο όλος διχασμός για το στυλ της τα τελευταία χρόνια μας κάνει να αναρωτιόμαστε κατά πόσο η Carrie στηρίχθηκε πραγματικά και αποκλειστικά στο ταλέντο της Patricia Fields.

Πώς να φορέσω το καρό το φθινόπωρο; 5 τρόποι για να ακολουθήσεις και εσύ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης