Δούκισσα Νομικού: Το total red σύνολο από το Παρίσι είναι η επιτομή του φθινοπωρινού party dressing

Ναταλία Κατσακιώρη

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στις πρώτες βραδινές εξόδους του φθινοπώρου; Η Δούκισσα έχει την απάντηση.

Αυτό και αν θα πει new era, new me! Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε να κάνουμε μία μικρή αλλαγή στο beauty look και την γκαρνταρόμπα μας όταν μπαίνει το φθινόπωρο. Μόνο που η Δούκισσα Νομικού έχει κάνει φέτος την υπέρβαση και εμφανίστηκε στα προσωπικά της social media με μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της. Η κάποτε «αιώνια ξανθιά» Δούκισσα έγινε μελαχρινή, επιλέγοντας να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να μπει στο club των καστανών. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η αλλαγή της πάει πολύ και τονίζει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο και τα υπέροχα, γαλάζια μάτια της.

Maxi τζιν φούστα:Το item που θα αντικαταστήσει το παντελόνι -Δες πώς τη φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Και με την ανανεωμένη αυτή εικόνα την είδαμε και στο show της Loreal στο Παρίσι, όπου εκπροσωπεί κάθε χρόνο την Ελλάδα σε ένα από τα πιο λαμπερά catwalks του Paris Fashion Week, το οποίο εκτός από μόδα έχει να μας διδάξει πολλά όπως η διαφορετικότητα του γυναικείου σώματος και η συμπερίληψη. Φυσικά η ίδια εκμεταλλεύτηκε το ταξίδι της στο Παρίσι για να περάσει και κάποιες χαλαρές στιγμές μαζί με το crew της που τη συνόδεψε εκεί και μας έδειξε ένα άκρως εντυπωσιακό night out look που θα αντιγράψουμε.

Woman in red με έμπνευση από το look της Δούκισσας Νομικού.

Μπορεί να νομίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή των μεγάλων εξόδων, αλλά στην πραγματικότητα όταν επιστρέψουμε στην πόλη και ανοίξουν όλα τα αγαπημένα μας bars, τότε είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα βραδινά σύνολα με εντυπωσιακά στοιχεία και edgy πινελιές.

Ψάχνεις, λοιπόν, ένα look για την επόμενη έξοδό σου; Η Δούκισσα Νομικού ποντάρει φέτος στο κόκκινο και εμείς θα ακολουθήσουμε την έμπνευση που μας δίνει. Κόκκινο πουλόβερ με απλή λαιμόκοψη, κόκκινη φούστα με πούλιες και κόκκινα sling backs.

Το look έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον με το λεπτό μαύρο καλσόν της που δίνει ένα δικό του sexy τόνο στο όλο σύνολο και με τα χρυσά κοσμήματα, όπως τα studs και το cuff bracelet που επέλεξε η Δούκισσα για να ολοκληρώσει το outfit. Ένα σύνολο που μπορείς να φορέσεις ακόμα και σε έναν φθινοπωρινό γάμο.

7 stylish σύνολα για να φορέσεις το μαύρο στο γραφείο τη μεταβατική περίοδο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης