Το πουκάμισο είναι το απόλυτο essential του φθινοπώρου -Τα 3 σχέδια που φοράει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ναταλία Κατσακιώρη

Οι τρεις τάσεις στα πουκάμισα που αξίζει να δοκιμάσεις.

Πιστεύω ότι ήρθε και πάλι η στιγμή να κάνουμε μία μικρή συζήτηση για τα essentials. Και αυτό γιατί νιώθω ότι τα τόσα πολλά trends που έχουμε και πάλι αυτό το φθινόπωρο ίσως σε έχουν μπερδέψει, ίσως σε έχουν κάνει κάπως να χαθείς και να ξεχάσεις τα βασικά σημεία της ντουλάπας σου. Τα basics ως γνωστόν είναι εκείνα τα items που έρχονται πάντα να μας σώσουν και μια σωστή fashion expert, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Τον τελευταίο ένα χρόνο έχει μάλιστα αναλάβει αυτό τον ρόλο και επίσημα μέσα από το Shopping Star, την καθημερινή μεσημεριανή της εκπομπή στο Star, όπου μας δείχνει τα dos & don'ts του styling.

Δούκισσα Νομικού: Το total red σύνολο από το Παρίσι είναι η επιτομή του φθινοπωρινού party dressing

Και ποιο είναι το απόλυτο essential του φετινού φθινοπώρου που δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από την ντουλάπα σου; Εννοείται το πουκάμισο. Ανδρικό, slim fit, oversized ή και με μεγάλα μανίκια, ένα πουκάμισο είναι απαραίτητο για τον φθινοπωρινό καιρό που από τη μία απαιτεί να φορέσουμε ένα μακρυμάνικο top, ενώ από την άλλη οι υψηλές θερμοκρασίες δεν λένε να υποχωρήσουν ακόμα στη χώρα μας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει την πιο ενημερωμένη συλλογή με πουκάμισα και εμείς βρήκαμε τα τρία απαραίτητα της φετινής σεζόν.

Τα 3 αγαπημένα fall πουκάμισα της Ηλιάνας.

Puffy sleeves: Τα ιδιαίτερα φουσκωτά μανίκια είναι πάντα ένα ρομαντικό στοιχείο που δείχνει άκρως εντυπωσιακό μέσα στο φθινόπωρο, ακριβώς επειδή δεν χρειάζεται να φορέσουμε απαραίτητα πανωφόρι. Η Ηλιάνα βρήκε ένα item με λεπτές διακριτικές ρίγες και το συνδύασε με μία δερμάτινη φούστα. Excellent!

Classic white: Προφανώς και το λευκό πουκάμισο θα είναι το αιώνιο staple της ντουλάπας μας, αλλά και της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Φέτος, όμως, θέλουμε κάτι πιο feminine με μία ιδιαίτερη υφή, όπως το μαλακό σατέν που ταιριάζει πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις στο λευκό.

7 stylish σύνολα για να φορέσεις το μαύρο στο γραφείο τη μεταβατική περίοδο

Baby blue: Προφανώς και είναι ένα αγαπημένο χρώμα που μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα με ένα denim αλλά και με ένα office παντελόνι. Θέλεις να το δοκιμάσεις επίσης και σε μία βραδινή εμφάνιση; Η Ηλιάνα παρακάτω σου δίνει το inspo.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης