Taylor Swift και Blake Lively σε ένα couples night out που δεν ήταν και τόσο στυλάτο τελικά

Ναταλία Κατσακιώρη

Η «αγία τετράδα» βγήκε για dinner και όλοι μιλούσαν για τα σύνολά τους που δεν ήταν και τόσο stylish after all!

It's their moment! Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όταν μιλάμε για το πιο ισχυρό όνομα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, aka την Taylor Swift, σίγουρα δεν υπάρχει κάτι που να κάνει και να μην απασχολεί αμέσως ολόκληρο τον πλανήτη. Η προσωπική της ζωή για παράδειγμα έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των media με την ίδια την Taylor να μην κρύβει τη σχέση της με τον Travis Kelce, τον super star του Αμερικάνικου αθλητισμού, ο οποίος μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι ανέβηκε και στη σκηνή του The Era Tour πλάι στην αγαπημένη του.

4 τρόποι να φορέσεις τώρα τα sneakers σου για να πάει καλά η εβδομάδα

Και επειδή κάθε διάσημο ζευγάρι χρειάζεται και τις besties του, η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι οι καλύτεροι φίλοι του ζευγαριού και βγαίνουν συχνά σε double date nights στη Νέα Υόρκη. Αυτό ακριβώς συνέβη και το Σαββατοκύριακο με τα λαμπερά ζευγάρια να κάνουν μία κοινή εμφάνιση και τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν έξω από το εστιατόριο που επέλεξαν. Όταν μάλιστα είσαι η Taylor Swift, τότε ακόμα και οι fake φακίδες από strass που φοράς γίνονται viral, άρα μάλλον θα πρέπει να είσαι άκρως προσεκτική με το styling κάθε εμφάνισής σου.

Taylor Swift, Blake Lively: Τα σύνολα που δεν θα αντιγράψουμε στο δικό μας date night.

Θα ξεκινήσουμε από την Taylor, που μπορεί να είναι λατρεμένοι της Gen Z αλλά μας έχει πολλές φορές μπερδέψει με τις στυλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά την είδαμε με ένα Gucci bustier top, μία πλισέ δερμάτινη φούστα και ένα camel παλτό δια χειρός Polo Ralph Lauren, ενώ το look ολοκληρώθηκε με τη μαύρη Saddle bag του οίκου Dior και τα Roxy platformed μποτάκια του Louis Vuitton. Ακόμα όμως και με όλο αυτό το name dropping από οίκους το συγκεκριμένο look δεν ήταν σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας με τα μποτάκια να μην κολακεύουν καθόλου τα πόδια της Taylor και τα όλο σύνολο να είναι too dramatic για το συγκεκριμένο παλτό.

Photo Credits: Michael Stewart

Η Blake Lively από την άλλη είχε μάλλον και η ίδια μια άτυχη στιγμή, μία γυναίκα που όπως ξέρουμε όλοι κάνει το styling των εμφανίσεών της μόνη της από την αρχή της καριέρας της. Το συγκεκριμένο burgundy fishnet φόρεμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό αλλά το matching fishnet καλσόν και τα burgundy μποτάκια του οίκου Valentino που είναι κάπως aggressive, δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσει το outfit. To ίδιο ισχύει και για την classic Chanel τσάντα που κράτησε. Μία κακή στιγμή και πολύ υλικό για σκέψη περί styling.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το πιο stylish look με καμπαρντίνα για το γραφείο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης