Χριστίνα Μπόμπα: Το stylish look με σατέν slip skirt που ψάχνεις πώς να αξιοποιήσεις το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Χριστίνα Μπόμπα: Το stylish look με σατέν slip skirt που ψάχνεις πώς να αξιοποιήσεις το φθινόπωρο

Και η μία μικρή αστοχία που θα διορθώναμε στο look.

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για τη seasonless ντουλάπα. Το πώς θα μπορέσουμε δηλαδή να βρούμε items που να μπορούμε να φοράμε σχεδόν όλο τον χρόνο. Και θα μου πεις γιατί να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί είναι καλό για το περιβάλλον, το πορτοφόλι μας και επίσης λόγω της κλιματικής κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι εποχές έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ που θέλουμε items passe par tout με έναν τρόπο. Ένα από αυτά τα κομμάτια που δοκιμασμένα λειτουργούν με αυτήν ακριβώς την ιδιότητα, ως ρούχα χωρίς εποχή δηλαδή, είναι και η slip skirt. Η maxi σατέν φούστα σου που μπορεί με την ίδια ευκολία να συνδυαστεί με πέδιλα το καλοκαίρι, αλλά και με μπότες και ένα ωραίο πουλόβερ μέσα στο χειμώνα.

Η Victoria Beckham σε πρόσφατη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη με το τέλειο color blocking του φθινοπώρου

https://www.instagram.com/p/C-fvxTpKUND/

Ένα ακόμη θετικό χαρακτηριστικό αυτής της φούστας είναι ότι κολακεύει πολύ το σώμα με τη ρευστότητά της, αφού λειαίνει τις ατέλειες με έναν μαγικό τρόπο, και θα τη βρεις σε πάρα πολλά χρώματα και πάρα πολλές τιμές, που θα ταιριάζουν στο στυλ και το budget σου. Πάμε να δούμε μαζί πώς τη συνδύασε η Χριστίνα Μπόμπα σε ένα φθινοπωρινό, urban look της.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει πώς να συνδυάσουμε τη slip skirt μας το φθινόπωρο.

Φθινόπωρο και επιτέλους αυτές οι μέρες μας έφεραν και τις πρώτες δροσιές στην πόλη. Και η Χριστίνα Μπόμπα έχει μπει στο ρόλο του ξεναγού μας τώρα τελευταία με την ίδια να επιλέγει να φωτογραφίζεται στο κέντρο της Αθήνας στα πιο όμορφα locations. Όμορφα σημεία της πόλης, όμορφη γυναίκα, όμορφα ρούχα και σύνολα.

chrismpo_1728487491_3475127414267977247_45712480.jpg

Το τελευταίο της look μας έδειξε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε και μέσα στο φθινόπωρο τη λευκή midi slip skirt μας, κάνοντας πολύ απλά βήματα. Φοράμε από πάνω μία neutral ζακέτα, η Χριστίνα πιο συγκεκριμένα επέλεξε μία ribber off shoulder ζακέτα, και ολοκληρώνουμε με μία mini bag επίσης σε κάποιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν, όπως είναι το καφέ και το βουργουνδί.

Αντίο μαύρο! Αυτό είναι το χρώμα που φοράνε τώρα οι πιο καλοντυμένες κυρίες της πρωινής ζώνης

Ποια ήταν η μόνη αστοχία που θα διορθώναμε; Τα λευκά της σανδάλια, γιατί αν και ακόμη οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, η σεζόν έχει αλλάξει. Θα προτιμούσαμε λοιπόν ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή loafers για να έχουμε το τέλειο look.