Η Victoria Beckham σε πρόσφατη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη με το τέλειο color blocking του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Victoria Beckham σε πρόσφατη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη με το τέλειο color blocking του φθινοπώρου

Άλλη μία εμφάνιση που επιβεβαιώνει το αγαπημένο της χρώμα.

Τι σκέφτεσαι, όταν ακούς το όνομα Victoria Beckham; Και όταν λέω τι σκέφτεσαι δεν εννοώ προφανώς τις Spicy Girls των 90s και 00s ή το γάμο της με τον David Beckham και τα παιδιά τους, αλλά τι ακριβώς σου έρχεται στο μυαλό σε σχέση με το στυλ και τη γκαρνταρόμπα της. Και νομίζω ότι η απάντηση θα είναι το μαύρο. Η αγαπημένη της απόχρωση εδώ και χρόνια είναι το μαύρο, το οποίο ορισμένες μόνο φορές αλλάζει για το επίσης basic και διαχρονικό λευκό. Και τα looks που έχει επιλέξει να ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απλώς το επιβεβαιώνουν.

Το λεοπάρ είναι η εμμονή του street style -4 τρόποι να το φορέσεις και εσύ

Τα τελευταία χρόνια, όμως, μέσα από τις συλλογές της η Victoria Beckham που έχει γίνει πλέον και μία άκρως επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, έκανε μία νέα δήλωση για το αγαπημένο της χρώμα, δημιουργώντας ένα νέο dress trend με το περίφημο πράσινο flat tummy φόρεμα, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο catwalk από την Bella Hadid και έκτοτε το φόρεσαν πολλές διάσημες κυρίες, όπως η Kendall Jenner. To ιδιαίτερο αυτό olive green παραμένει έκτοτε σε όλες τις συλλογές της και το φόρεμα αυτό εξελίσσεται διαρκώς με το πέρασμα των σεζόν. Στην SS25 collection της στο Παρίσι η Gigi Hadid το φόρεσε με ένα ζευγάρι διάφανα sneakers.

https://www.instagram.com/reel/DAgZ0lRIiM6/
https://www.instagram.com/reel/DAgSN6UIVw0/

Victoria Beckham: Το color blocked σύνολο στη Νέα Υόρκη.

Ένας ακόμη μεγάλος παράγοντας της επιτυχίας του Victoria Beckham fashion house είναι ότι μούσα είναι η ίδια η Victoria, την οποία παρά τις φήμες που τη θέλουν ιδιότροπη και κάπως αυστηρή λατρεύει η γυναικεία κοινότητα, ακριβώς γιατί μέσα στα χρόνια παράμεινε με έναν τρόπο ο εαυτός της. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην εμφανιστεί και η ίδια με ένα green dress από τη συλλογή της που φρόντισε να συνδυάσει με ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες στο αγαπημένο της pointed style με τακούνι στιλέτο.

https://www.instagram.com/reel/DBMlSOHSSaB/

Ένα υπέροχο color blocked σύνολο που αξίζει να τολμήσεις μέσα στο φθινόπωρο και να αφήσεις για λίγο την αποθέωση των neutrals και basics. Παρακάτω θα δεις πού μπορείς να αποκτήσεις και εσύ ένα Victoria Beckham green dress.

Τα 2 αγαπημένα flat ζευγάρια που φοράει η Βίκυ Καγιά στο repeat το φθινόπωρο

Shop the look:

DPG Network