Η Ράνια Τζίμα ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στον γάμο του Χάρη Δούκα πάντα με total black

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ράνια Τζίμα ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στον γάμο του Χάρη Δούκα πάντα με total black
Photo: NDP Photo Agency

To total black παραμένει το δικό της αγαπημένο styling trick για κάθε εμφάνιση.

Ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους γάμους της χρονιάς πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στη Θήβα και μιλάμε φυσικά για τον γάμο του δημάρχου Αθηνών Χάρη Δούκα με την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Πολυτάνου. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό την ημέρα της τελετής, αφού φαίνεται τα σχέδια να είχαν γίνει με μεγάλη λεπτομέρεια από τη σύζυγό του Χάρη Δούκα, η οποία όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ήθελε να γίνουν όλα σύμφωνα με τις παραδόσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θήβα.

Χριστίνα Μπόμπα: Το stylish look με σατέν slip skirt που ψάχνεις πώς να αξιοποιήσεις το φθινόπωρο

Από νωρίς άρχισαν να καταφθάνουν στον ιερό ναό που θα γινόταν το μυστήριο με πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ να τιμούν φυσικά με την παρουσία τους το ζευγάρι, όπως ο Παύλος Γερουλάνος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Κώστας Δασκαλίδης, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μάξιμος Μουμούρης και άλλοι πολλοί. Ανάμεσά στους προσκεκλημένους ήταν και η Ράνια Τζίμα με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, η οποία μάλιστα ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς.

Ράνια Τζίμα: Το ολόμαυρο σύνολο που κέρδισε τις εντυπώσεις.

IMG_5923.jpg

Η Ράνια Τζίμα, Photo: NDP Photo Agency

Το dress code ενός γάμου είναι πολύ συγκεκριμένο. Δεν φοράμε ποτέ λευκά και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε με την εποχή και το concept της κάθε τελετής όπως φυσικά την έχει φανταστεί το κάθε ζευγάρι. Αυτή βέβαια η μεταβατική περίοδος είναι εξαιρετικά δύσκολη για να μπορέσει να επιλέξει μια γυναίκα τι θα φορέσει σε έναν γάμο, γιατί από τη μία προφανώς δεν θα βάλεις κάτι σε X-mas part mood ούτε και κάτι άκρως καλοκαιρινό. Η Ράνια Τζίμα βρήκε τη χρυσή τομή με ένα sheer look που κέρδισε τις εντυπώσεις.

DSC_9646.jpg

Η Ράνια Τζίμα και ο ΠαύλοςΓερουλάνος, Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα off shoulder τοπάκι με matching φούστα, το οποίο ενώθηκε κάτω από ένα ενιαίο sheer μαύρο ύφασμα, που κατέληγε σε off shoulder μανίκια. Η Ράνια Τζίμα το ολοκλήρωσε με μαύρα αξεσουάρ και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.

DSC_9648.jpg

Η Ράνια Τζίμα και ο ΠαύλοςΓερουλάνος, Photo: NDP Photo Agency

Η ίδια η κυρία Τζίμα έχει δείξει συχνά την αγάπη της στα total black σύνολα, αφού σε πολλές περιπτώσεις έχει εμφανιστεί με ένα ολόμαυρο look, όπως στην πρόσφατη συνέντευξή της με τη Φαίη Σκορδά.

Φούστα + μπότες: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τον πιο stylish συνδυασμό αφιερωμένο στα neutrals

https://www.instagram.com/p/DABNYyGIu-i/