Trench coat season is on! 10 σύνολα με όλα τα στυλ καμπαρντίνας για να πάρεις έμπνευση

Ναταλία Κατσακιώρη
Trench coat season is on! 10 σύνολα με όλα τα στυλ καμπαρντίνας για να πάρεις έμπνευση
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο sophisticated πανωφόρι επιστρέφει.

Πολλές φορές το styling μίας γυναίκας χρειάζεται μια ιστορία. Ένα μικρό σενάριο. Προσωπικά μου αρέσει πολύ να στήνω κάποιες φορές ένα σκηνικό στο μυαλό μου, ανάλογα με το mood και την περίσταση και να δημιουργώ εκεί ένα look για τη μέρα μου. Καθώς, λοιπόν, διανύουμε τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου και έχουμε μπει για τα καλά στην cozy αυτή διάθεση, τι θα έλεγες να κάνουμε ένα μικρό tribute στο φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη. Οι ταινίες του Woody Allen είναι νομίζω το τέλειο σκηνικό για να σκεφτείς τον εαυτό σου μέσα σε ένα χρυσαφένιο πορτοκαλί σκηνικό στο Central Park και να δημιουργήσεις και το αντίστοιχα εντυπωσιακό outfit of the day.

Μη βγεις για shopping -Τα cool κομμάτια του φθινοπωρινού στυλ βρίσκονται στη ντουλάπα του φίλου σου

Paris-str-S25-0407.jpg

Βλέπεις, λοιπόν, το σκηνικό, νιώθεις την ατμόσφαιρα και τώρα πια αναζητάς τους ήρωες. Το πανωφόρι που έχουν μαζί τους δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από μία καμπαρντίνα. Τα trench coats παρόλο που έχουν τη βάση τους στο Λονδίνο λόγω Burberry φυσικά, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φθινοπωρινής, βροχερής Νέας Υόρκης που είναι σίγουρα η πιο cool πρωτεύουσα αυτή την περίοδο. Ας πάμε, λοιπόν, να ντυθούμε και εμείς σαν ένα άλλο Manhattan girl και ας κάνουμε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο με βάση την καμπαρντίνα που έχουμε στη ντουλάπα μας.

Milano-str-S25-1046.jpg

Φυσικά και το πιο κλασικό σχέδιο είναι και θα είναι η maxi, beige καμπαρντίνα και αν υπάρχει στη ντουλάπα σου είναι ένα από τα πιο πολύτιμα πανωφόρια της. Από την άλλη είδαμε τα τελευταία χρόνια να ανεβαίνει πολύ και το δερμάτινο maxi trench coat, ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό πανωφόρι, που κάνει ένα look αυτόματα να έχει μία luxury εικόνα. Τα χρώματα που παίζουν φέτος είναι το καμηλό, το καφέ της σοκολάτας, το βουργουνδί και το μαύρο φυσικά. Ένα ακόμα ενδιαφέρον υλικό είναι το denim, που αντικειμενικά πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο ακόμα ο καιρός είναι καλός και τέλος υπάρχει και το all time classic καρό, που θα μας βάλει σε βρετανική διάθεση αλλά προσφέρεται για εντυπωσιακά mix and match.

London-str-S25-1450.jpg

Αντίο μαύρο! Αυτό είναι το χρώμα που φοράνε τώρα οι πιο καλοντυμένες κυρίες της πρωινής ζώνης

10 σύνολα με καμπαρντίνα -Δερμάτινη ή denim;