Είσαι έτοιμη για μία xxl τσάντα; Η Κατερίνα Καινούργιου κρατάει ήδη τη must τάση της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη

Η Κατερίνα Καινούργιου με το bag trend που φοράνε όλες οι κυρίες του Hollywood.

Μπορεί η νέα τηλεοπτική σεζόν να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τους νικητές και ηττημένους της πρωινής ζώνης, και είναι πολύ λογικό αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι είναι ανάμεσα στους μεγάλουν «νικητές» του καλοκαιριού. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί το καλοκαίρι του 2024 της έφερε ξεκούραση, ταξίδια και έναν νέο έρωτα, που τόσο ήθελε να έρθει στη ζωή της. Για αυτό παρόλο που η συνταγή του Super Katerina παραμένει πάνω-κάτω η ίδια, η Κατερίνα είναι εξαιρετικά ανανεωμένη εξωτερικά αφού την είδαμε ήδη από την πρεμιέρα της να πειραματίζεται με νέες styles και items που δεν έχει ξαναφορέσει.

Δεν υπάρχει φθινόπωρο χωρίς ένα πλεκτό φόρεμα: Τα 6 trends που πρωταγωνιστούν φέτος

Πρόσφατα η Κατερίνα βρέθηκε στο Λονδίνο για λίγες μέρες, περνώντας όμορφες στιγμές με τον σύντροφό της Πάνο Κουτσουμπή. Οι δυο τους έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία και η Κατερίνα δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες της στην πόλη σε casual στυλ, όπως της αρέσει να τη βλέπουμε τελευταία βγάζοντας και μία άλλη πιο ανεπιτήδευτη πλευρά της προς τα έξω.

Κατερίνα Καινοούργιου: Η xxl τσάντα που φοράνε οι πιο stylish stars.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το τέλειο outfit για μία μέρα στο φθινοπωρινό και συννεφιασμένο Λονδίνο; H Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το καλύτερο formula outfit που είναι τέλειο για να το έχεις και εσύ μαζί σου, αν πας σε ένα σύντομο ταξιδάκι αυτή την περίοδο εντός ή εκτός Ελλάδας. Ένα τζιν σε ίσια γραμμή, ένα μαύρο μπλουζάκι και μία ultra maxi καμπαρντίνα με έντονες λεπτομέρειες είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια σε military style και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η τεράστια καμηλό τσάντα της ωστόσο ήταν αυτή που ξεχώρισε στη συγκεκριμένη εμφάνιση, αφού η Κατερίνα υιοθέτησε το trend που φοράνε τώρα stars όπως η Zoe Kravitz και η Hailey Bieber που έβαλαν στη συλλογή τους μία αντίστοιχα μεγάλη τσάντα του Saint Laurent. Οι xxl bags είναι η νέα τάση που αξίζει να ακολουθήσεις, η οποία συνδυάζει άνεση και στυλ.

Μη βγεις για shopping -Τα cool κομμάτια του φθινοπωρινού στυλ βρίσκονται στη ντουλάπα του φίλου σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης