Η Hailey Bieber ντύθηκε Yves Saint Laurent και η νέα cool mum απογείωσε το ανδρόγυνο style

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Hailey Bieber ντύθηκε Yves Saint Laurent και η νέα cool mum απογείωσε το ανδρόγυνο style

Το πάρτι του Rhode είχε καλεσμένες τις Claudia Schiffer, Bella Hadid, Kylie και Kendall Jenner.

New mama in town και η Hailey Bieber έκανε χθες μία από τις σπάνιες -πλέον- βραδινές της εμφανίσεις μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Justin Bieber. Η Hailey βρέθηκε σε ένα exclusive dinner για το προσωπικό της beauty brand Rhode, το οποίο λάνσαρε ένα νέο προϊόν και κάπως έτσι διοργανώθηκε ένα glam πάρτι με καλεσμένες όλες τις αγαπημένες της φίλες, όπως η Bella Hadid, η Kylie Jenner, η Kendall Jenner, η στυλίστριά της Dani Michelle αλλά και το super model των 90s Claudia Schiffer, που ήταν μία ευχάριστη έκπληξη στη βραδιά.

Ετοιμάζεις βαλίτσα για το τριήμερο; Τα 5 essentials που πρέπει να πάρεις μαζί σου

https://www.instagram.com/reel/DBgmasutVhh/

Φυσικά τα μέσα ήταν εκεί για να καλύψουν το γεγονός και από τα πλάνα που κυκλοφόρησαν στα social media είδαμε ότι οι περισσότερες κυρίες εμφανίστηκαν σε total black διάθεση, επιλέγοντας μαύρα βραδινά φορέματα για την περίσταση. Ένα little black dress εξάλλου ταιριάζει τέλεια με ένα gilrs night out, όπως ήταν και αυτό. Ωστόσο, η οικοδέσποινα Hailey Bieber έκανε την ανατροπή και επέλεξε ένα total Saint Laurent look από την Spring/Summer collection του Anthony Vaccarello, εμπνευσμένο από το ντύσιμο του ίδιου του Yves Saint Laurent.

https://www.instagram.com/p/DBhWM32I4s7/

Ένα oversized γκρι κοστούμι, με μεγάλους boxy ώμους, ριγέ πουκάμισο και γραβάτα σε μπορντό polka dot μοτίβο, ήταν τα κύρια items του look, το οποίο συμπληρώθηκε ιδανικά με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα ζευγάρι οβάλ γυαλιά οράσεως, πολύ μικρότερα βέβαια από τα αυθεντικά γυαλιά του Yves Saint Laurent που είδαμε στο catwalk, τα οποία έδωσαν όλο το 70s mood στην εικόνα της.

Saint-Laurent-S25-005.jpg

Για άλλη μια φορά το styling είχε αναλάβει η Dani Michelle και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Μήπως μετά τα micro mini φορέματα αυτή θα είναι μια νέα ανδρόγυνη εποχή για την Hailey;

Αυτό το Σαββατοκύριακο φτιάχνουμε ντουλάπες -5 tips για να το κάνεις σωστά και εύκολα

To νέο αξεσουάρ που έχει γίνει το αγαπημένο της Hailey Bieber.

Η πρώτη που ξεκίνησε να φοράει τακτικά τα 90s γυαλιά οράσεως ήταν η Bella Hadid και αυτό γιατί το office siren style είναι το δικό της signature. Η Hailey Bieber είναι η επόμενη που ακολούθησε και από τις φωτογραφίες που βλέπουμε στο προσωπικό της account στο Instagram έχουμε καταλάβει ότι είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται το τελευταίο διάστημα. Η ίδια έχει επιλέξει ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεων με οβάλ φακό σε διαχρονική ταρταρούγα, τα οποία φοράει με τα casual chic looks της.

DPG Network