O Marc Jacobs μόλις έκανε μούσα του την πολυσυζητημένη «νοικοκυρά» του Instagram

Ναταλία Κατσακιώρη
O Marc Jacobs μόλις έκανε μούσα του την πολυσυζητημένη «νοικοκυρά» του Instagram

Η γνωστή Tik Toker που όλοι λατρεύουν να μισούν έφτιαξε from scratch μία νέα Marc Jacobs tote.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει ή να μην έχεις ακούσει κάπου την Nara Smith. Είναι μία από τις κορυφαίες content creators παγκοσμίως αυτή τη στιγμή με εκατομμύρια views στα βιντεάκια της στο Instagram και το TiK Tok. Και τι κάνει κυρίως μέσα από αυτά; Μαγειρεύει! Και θα μου πεις τι είναι αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή και γιατί έχει προκαλέσει τόσο θόρυβο γύρω από το όνομά της; Γιατί το να βλέπεις ένα νεαρό μοντέλο να μαγειρεύει είναι αναμενόμενο, αλλά το να τη βλέπεις να δημιουργεί εξαρχής τα πιο τρελά γεύματα -ακόμα και τις δικές της τσίχλες- ντυμένη με high fashion designer outfits σίγουρα δεν είναι σίγουρα συνηθισμένο!

Travel looks: Έκλεισες βαλίτσα για διακοπές και κάτι έχεις ξεχάσει -Τι θα βάλεις στο πλοίο;

Photo-shared-by-nara-on-July-16-2024-tagging-@loewe-and-@ysl.-May-be-an-image-of-1-person-fur-purse-and-text..jpg

Στα 23 της η Nara είναι μαμά τριών παιδιών, παντρεμένη με το επίσης high fashion model Lucky Blue Smith και έχει κατακτήσει τα social media με την αισθητική της. Η πάντα τέλεια κουζίνα της, τα ήσυχα όμορφα παιδάκια της και τα αψεγάδιαστα looks της τραβάνε αμέσως το βλέμμα σου, ενώ η φωνή της πάντα σε απόλυτη ηρεμία έρχεται να σε βάλει κυριολεκτικά σε άλλο σύμπαν, καθώς εκείνη έχει αποφασίσει να μαγειρέψει για τον άνδρας της τη δική της ketchup, ακόμα και τη δική της coca-cola.

Photo-by-nara-on-July-05-2024.-May-be-an-image-of-4-people-baby-picnic-and-text..jpg

Όπως καταλαβαίνεις, το κοινό που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ταυτιστεί με το concept φτιάχνω ιταλικό σάντουιτς ντυμένη με Valentino λατρεύει να τη μισεί. Πολλοί είναι αυτοί που την έχουν χαρακτηρίσει ως αντιφεμινίστρια και εντελώς εκτός πραγματικότητας, ενώ άλλοι λατρεύουν το vibe της και την θεωρούν πρότυπο μητέρας και συζύγου. Και κάπου εδώ έρχονται όλοι οι μεγάλοι οίκοι να ενσωματωθούν με το ευρηματικό περιεχόμενό της.

https://www.instagram.com/reel/C71zGCFu6s2/
https://www.instagram.com/reel/C6gxj-7LQKj/

Η νέα καμπάνια του Marc Jacobs μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε την δική μας Tote bag.

Ένα από τα πιο γνωστά στοιχεία της Nara είναι η εμμονή της να φτιάχνει όλα τα αγαπημένα της γεύματα from scratch, δηλαδή από το τίποτα. Έτσι ο iconic Marc Jacobs, που έχει αφήσει εποχή με τις καμπάνιες του έβαλε την πανέμορφη Nara με ένα ακόμα αψεγάδιαστο look κουζίνας να δημιουργήσει from scratch την Marc Jacobs tote bag.

https://www.instagram.com/reel/C9up_gIOa4z/

Αλεύρι, αυγό, κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, φούσκωμα στο φούρνο και -να!- μία μεγάλη κατακόκκινη Marc Jacobs tote έρχεται στα χέρια σου! Ευφυές, χαριτωμένο και πρωτότυπο. Η καλύτερη καμπάνια του Ιουλίου με διαφορά.

Sarong skirts are back! Γιατί το πιο απλό και stylish item παραλίας θα είναι πάντα το παρεό μας