Look πισίνας: Η Φαίη Σκορδά βρήκε δύο looks για τις βουτιές στην πόλη

Look πισίνας: Η Φαίη Σκορδά βρήκε δύο looks για τις βουτιές στην πόλη

Δύο glam look για τις πισίνες της πόλης το Σαββατοκύριακο.

Να κάνουμε ένα μικρό recap για τη Φαίη; Δύσκολη χρονιά για την αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, η οποία είχε μία καλή συνεργασία με το ΣΚΑΙ βέβαια, αν και αυτή έληξε με το τέλος της σεζόν. Και αυτό γιατί όπως λένε τα τηλεοπτικά νέα η Φαίη μας θα είναι στο μεγάλο κανάλι και πάλι -aka στο Mega- όπου θα αναλάβει και πάλι την πρωινή ζώνη αυτή τη φορά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο θα είναι απέναντι αυτή τη φορά. Τα επαγγελματικά, βέβαια, μπορούν να περιμένουν αφού τώρα είμαστε όλοι σε φάση διακοπών, το ίδιο και η Φαίη Σκορδά που απολαμβάνει ένα διάλειμμα πριν ξεκινήσει ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή.

Οδηγός αγοράς: 10 summer dresses με ελληνική υπογραφή και τα πιο stylish σχέδια

https://www.instagram.com/p/C9cjhwhtE-k/

Πολύ πριν μας πει το τελικό αντίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά είχε ξεκινήσει να μας μεταφέρει σε καλοκαιρινό mood με τις εμφανίσεις της, που σε πολλές περιπτώσεις περιλάμβαναν μόνο ένα ωραίο μπικίνι ή ολόσωμο και κάποιο resort wear look. Οι φούστες φαίνεται να είναι οι αδυναμίες της για ένα look στην παραλία, τι γίνεται, όμως, με εκείνες τις μέρες που θέλουμε να πάμε πισίνα; Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι κάποιοι είμαστε ακόμα στην πόλη. Και όπως έχουμε πει πολλές φορές το στυλ της πισίνας είναι εντελώς διαφορετικό.

https://www.instagram.com/p/C82e2GGNK6Q/

Pool side looks: Η Φαίη Σκορδά κάνει δύο looks για σένα.

Ξεκινάμε με ένα εντυπωσιακό all over printed μπικίνι, το οποίο η Φαίη συνδύασε με ένα matching σετάκι. Κοντό boxer shorts και oversized κοντομάνικο πουκάμισο φορεμένο από πάνω ανοιχτό. Είναι εξωτικό, είναι πολύχρωμο, είναι παιχνιδιάρικο και στυλάτο φυσικά.

fay_skorda-(3).jpg
fay_skorda-(2).jpg

Στη δεύτερη εμφάνισή της η Φαίη Σκορδά επέλεξε να αναδείξει την πιο θηλυκή τάση στα beach wears για το φετινό καλοκαίρι, τα διάτρητα πλεκτά. Η ίδια συνδύασε ένα mini, λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια και ιδιαίτερη υφή με ένα ultra sexy ολόσωμο με cut outs και shiny ύφασμα. Προφανώς και το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ιδανικό και για την πισίνα ενός ξενοδοχείου, όπου μπορείς να απολαύσεις και ένα κοκτέιλ στο bar χωρίς να αλλάξεις καθόλου ρούχα.

fay_skorda-(7).jpg
fay_skorda-(5).jpg

Τα 5 office looks που θα βάλουμε στο γραφείο στον καύσωνα

Shop the look: