Travel looks: Έκλεισες βαλίτσα για διακοπές και κάτι έχεις ξεχάσει -Τι θα βάλεις στο πλοίο;

Ναταλία Κατσακιώρη
Travel looks: Έκλεισες βαλίτσα για διακοπές και κάτι έχεις ξεχάσει -Τι θα βάλεις στο πλοίο;

Μία εξίσωση για δυνατούς λύτες!

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο σύνολο όλου του καλοκαιριού. Γιατί ετοιμάζεσαι και σετάρεις όλα σου τα ρούχα για τις διακοπές σου με βάση τα μέρη που θα επισκεφθείς, τις μέρες που θα μείνεις κάπου και φυσικά τον καιρό. Κάπως έτσι κλείνεις βαλίτσα και δεν έχεις αποφασίσει το βασικό: τι θα φορέσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου. Να σου πω ότι έχω βρεθεί πολλές φορές να ταξιδεύω με ένα χαλασμένο κολάν, ένα δανεικό φούτερ και μιας ζακέτα ριγμένη πάνω μου για να μην κρυώνω ακριβώς επειδή έχω αφήσει για το πρωί της μέρας του ταξιδιού μου να αποφασίσω τι θα φορέσω. Και μάντεψε: αυτό δεν πήγε και πολύ καλά!

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το τέλειο εναλλακτικό φόρεμα παραλίας

https://www.instagram.com/reel/C8jnewnI2U_/

Θα θεωρήσω δεδομένο ότι το περιβάλλον θα είναι αρκετά κρύο, γιατί και στο πλοίο και στο αεροδρόμιο και όπου γενικότερα υπάρχει κλιματισμός καταλήγουμε να παγώνουμε από τον κρύο αέρα. Οπότε πάμε για κάτι άνετο, σχετικά ελαφρύ και με έξυπνο layering που θα μας επιτρέψει να είμαστε ζεστές και άνετες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Επειδή είναι καλοκαίρι θα θεωρήσω out of season τις λύσεις με τις αθλητικές φόρμες και τα κολάν και θα σου προτείνω ένα look με το οποίο θα μπορείς να κυκλοφορήσεις άνετα όλη την ημέρα μετά την αποβίβασή σου.

Photo-by-Mariam-on-December-24-2023..jpg

Προφανώς και τα παπούτσια μας θα είναι είτε sneakers, είτε ένα ζευγάρι άνετες παντόφλες τύπου Birkenstock ή σαγιονάρες. Γενικά ποντάρουμε στην ευκολία. Τα ελαφριά υφάσματα όπως το βαμβάκι είναι ιδανικά για να φορέσεις σε ένα ταξίδι, το ίδιο και η basic χρωματική παλέτα, aka το μαύρο, το λευκό, το γκρι και τα neutrals.

https://www.instagram.com/reel/C8E2CXdOvzE/

Προτιμάμε γενικά τα ρούχα μας να είναι αρκετά φαρδιά για να νιώθουμε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αλλά και να μπορούμε να φορέσουμε το ένα πάνω από το άλλο. Must have: ένα extra ζευγάρι κάλτσες και ένα μαλακό sweater για να μπορέσεις να κοιμηθείς, αν ο προορισμός σου είναι ιδιαίτερα μακρινός. Και όλα αυτά μέσα σε μία xxl shopper bag που θα αξιοποιήσεις μετά και στην παραλία.

Mayol: Τα ελληνικά κοσμήματα που λατρεύουν οι Dua Lipa & Gidi Hadid και αποθέωσαν το Y2K style

Τα 5 σύνολα που θα φορέσεις στο ταξίδι σου: