Ο Hedi Slimane αποχωρεί από τον οίκο Celine

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Μετά από εφτά χρόνια συνεργασίας ο Simane ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του. Μήπως θα τον δούμε στη Chanel;

Άλλη μια περίπτωση έντονης φημολογίας που επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ώρες. Ο Hedi Slimane αποτελεί πλέον παρελθόν για τον οίκο Celine, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου. Οι συζητήσεις είχαν ήδη ξεκινήσει από τον Απρίλιο και σε μία περίοδο τόσο μεγάλης κινητικότητας συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Κάπως έτσι, λοιπόν, σήμερα ανακοινώθηκε η αποχώρησή του με τον οίκο και τον όμιλο όπου ανήκει η Celine, τον LVMH, να σπεύδει να τον ευχαριστήσει για το έργο του.

H Kylie Jenner έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο show των Coperni στην Disneyland

Ο Hedi Slimane εκτός Celine. What's next?

"Υπό την καλλιτεχνική και δημιουργική του διεύθυνση, η Celine γνώρισε εξαιρετική ανάπτυξη και καθιερώθηκε ως ένας iconic Γαλλικός couture οίκος", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας. "Το μοναδικό ταξίδι που πραγματοποιήσαμε μαζί τα τελευταία 7 χρόνια έκαναν τη Celine ένα οίκο με απίθανες βάσεις για το μέλλον," είπαν συνοπτικά χωρίς ωστόσο να μας ανακοινώνουν κάποιον πιθανό αντικαταστάτη του. Ο ίδιος ο Slimane υπήρξε πάντοτε ένας δημιουργός χαμηλών τόνων που είχε εξαρχής δείξει τη δυναμική του στον οίκο Dior, όταν ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση της ανδρικής συλλογής του και λάνσαρε τη χαρακτηριστική slim σιλουέτα του, που είχε ενθουσιάσει ακόμη και τον Karl Lagerfeld.

(Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Έκτοτε συνέχισε την πορεία του στον Saint Laurent και ανέλαβε τα ηνία της Celine ακριβώς μετά την αποχώρηση της Phoebe Phillo, αλλάζοντας μάλιστα εντελώς και το logo του brand. O ίδιος διαμόρφωσε μια εντελώς διαφορετική αισθητική για τη Celine του σήμερα με τα dark στοιχεία και τις στενές σιλουέτες του να πρωταγωνιστούν και εδώ.

Βαρέθηκες τα denims; Τα trending παντελόνια του φθινοπώρου θα ανανεώσουν το στυλ σου

Οι φήμες τώρα μιλάνε για μία τελείως διαφορετική πορεία για τον Slimane με τον οίκο Chanel να είναι ο πρώτος οίκος που φαίνεται ότι τον είχε προσεγγίσει. Αυτό και αν θα ήταν, λοιπόν, ενδιαφέρον. Για να δούμε αν το αγαπημένο αγόρι του Karl Lagerfeld, που είχε καταφέρει να τον κάνει να ξεκινήσει δίαιτα για να χωρέσει στα slim κοστούμια του, θα αναλάβει τώρα τη θέση του στον οίκο Chanel.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης