H Selena Gomez με Vera Wang στη Νέα Υόρκη συνεχίζει το σερί των total black red carpet εμφανίσεων

Ναταλία Κατσακιώρη
H Selena Gomez με Vera Wang στη Νέα Υόρκη συνεχίζει το σερί των total black red carpet εμφανίσεων

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η Selena έχει ανακαλύψει το δικό της red carpet style και πετυχαίνει κάθε φορά.

Ήταν οι Χρυσές Σφαίρες του 2023 όταν είδαμε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί τη Selena Gomez στο κόκκινο χαλί με ένα dramatic μαύρο gown με puffy μωβ μανίκια δια χειρός Valentino και Pierpaolo Piccioli, τον τότε creative director του οίκου. Και αμέσως η αγαπημένη ηθοποιός και performer μπήκε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς. Έκτοτε το μαύρο gown έχει γίνει το δικό της go to red carpet look και μας έχει χαρίσει κάποια από τα καλύτερα total black outfits στις διάφορες πρεμιέρες των ταινιών ή των σειρών που πρωταγωνιστεί.

Happy October με το φθινοπωρινό χρώμα που λατρεύουν τα Parisian girls -Κανένα μαύρο

https://www.instagram.com/p/C_9yTKCxoDs/

Πρόσφατα την είδαμε στα Emmy Awards με ένα υπέροχο halter neck βελούδινο φόρεμα με ουρά, το οποίο δημιούργησε για εκείνη ο Ralph Lauren και το συνδύασε με μερικές σειρές από διαμάντια και λαμπερό, φυσικό make up look. Εχθές η Selena βρέθηκε στο Φεστιβάλ Ταινιών της Νέας Υόρκης, όπου προβλήθηκε και η νέα της ταινία με τίτλο «Emilia Perez» και όλοι οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθούν. Η Selena έφθασε και πάλι με ένα εκπληκτικό total black look που έχει κάνει από χθες τον γύρω των social media.

Selena Gomez: Το total black look στο κόκκινο χαλί με την υπογραφή της Vera Wang.

Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αδυναμίες. Ειδικά όταν μιλάμε για εμφανίσεις ανάλογες με αυτές της Selena Gomez, τότε καταλαβαίνεις ότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι σχεδιαστές που θα είναι στη λίστα των favourites κάθε γυναίκας. Η Vera Wang είναι, λοιπόν, αγαπημένη της Selena και επιμελήθηκε το χθεσινό της custom made outfit για την πρεμιέρα της Νέας Υόρκης.

2024 NYFF -

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision
2024 NYFF -

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Ένα υπέροχο μαύρο gown από μεταξωτό crepe ύφασμα, όπως ανέφερε η ίδια η σχεδιάστρια, το οποίο αγκαλιάζει υπέροχα τις πληθωρικές της καμπύλες και αναδεικνύει το ντεκολτέ με δύο λεπτές halter τιράντες να δένουν στην πλάτη σε ένα girly φιόγκο. Αυτό βέβαια που ολοκλήρωσε ιδανικά το look είναι τα μαύρα μανίκια, που ενώθηκαν σε ένα off shouder πατρόν με το υπόλοιπο φόρεμα, σύμφωνα με την περιγραφή της Vera Wang. Μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα συμπλήρωσαν το outfit, ενώ ο sleek κότσος της Selena και το clean beauty μακιγιάζ της με έμφαση στα μάτια ανέδειξαν το πρόσωπο.

2024 NYFF -

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

H Bella Hadid «προσκύνησε» το είδωλό της Linda Evangelista στο PFW και κάτι μπήκε στο μάτι μας

Το styling είχε αναλάβει η Erin Walsh για άλλη μια φορά, η οποία ανέβασε και το παρακάτω βίντεο από την προετοιμασία της Selena πριν το event.

https://www.instagram.com/reel/DAkHnOvJf0z/
DPG Network