Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα AW Collection 2024 σε μια BIG AUTUMN ENERGY εκδήλωση

Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα AW Collection 2024 σε μια BIG AUTUMN ENERGY εκδήλωση

Αυθεντικό στυλ, δυναμισμός και ανανέωση οι πρωταγωνιστές της νέας συλλογής.

Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα συλλογή Big Autumn Energy AW 2024, σε μία διαδραστική εκδήλωση όπου πρωταγωνιστές ήταν η ανανεωτική δυναμική του φθινοπώρου και η μοναδικότητα που εκπέμπεται μέσα από το στυλ του καθενός. Μεταλλικές λάμψεις, ελαφριά μάλλινα και ζεστές αποχρώσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προσβάσιμο προς όλους χώρο, Plexi Space, διασφαλίζοντας μια πλήρως συμπεριληπτική εμπειρία, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Αννούσα Μελά εξηγώντας στους καλεσμένους πως μέσα από το μοναδικό στυλ του καθενός απελευθερώνεται η ενέργεια που κρύβεται μέσα μας, η δική μας Big Autumn Energy. Εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας, των media και influencers είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τη νέα συλλογή και να δημιουργήσουν τις δικές τους tailor made Big Autumn Energy tote bags μέσα από τις ενέργειες που πλαισίωναν το event.

MandS-event-3.jpg

Επιπλέον, παρευρέθηκαν και τα τέσσερα βασικά πρόσωπα της Big Autumn Energy καμπάνιας των M&S, ο Παντελής Τουτουντζής, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Στέλιος Μαλακόπουλος και η Ναταλία Swift. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, τα Marks & Spencer θέλουν να αποτυπώσουν την αποστολή του brand, η οποία υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση της διαφορετικότητας και της μοναδικότητας που ο καθένας αποπνέει μέσα από το στυλ του.

MandS-event-2.jpg

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν η γυναικεία, ανδρική, παιδική και lingerie συλλογή της AW 24 Collection, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις αυθεντικές επιλογές και την ποιότητα των υφασμάτων. Η νέα συλλογή Big Autumn Energy των M&S αποτυπώνει την ουσία του φθινοπώρου μέσα από τα χρώματα, τις υφές και τις γραμμές της. Πρωταγωνιστούν οι γήινες αποχρώσεις, του έντονου πορτοκαλί, του μωβ, δίπλα σε τόνους γκρι, μαύρου και λευκού, με τις ουδέτερες αποχρώσεις να απογειώνουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις. Η συλλογή προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας, καθημερινού στυλ και άνεσης. Κομμάτια σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν κάθε γκαρνταρόμπα, συνδυάζουν τις σύγχρονες τάσεις με την διαχρονική κομψότητα, ωθώντας καθέναν ξεχωριστά να εκφράσει τη μοναδική ενέργεια του μέσα από τα ρούχα. Από ζεστά πλεκτά, κομψά πανωφόρια ή casual επιλογές, αυτή η συλλογή καλύπτει κάθε πλευρά του εαυτού μας.

MandS-Annousa-Mela.jpg

Η συλλογή περιλαμβάνει μια re-energised σειρά υφασμάτων, όπως tweed ύφασμα, μεταλλικές λάμψεις, ελαφριά μάλλινα και ιριδίζουσες παγιέτες. Oversized σχέδια και ρίγες κυριαρχούν στις επιλογές του φθινοπώρου με τη σειρά “Edit” να περιλαμβάνει βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα, όπως κομψά jersey tops, ελαφριά πανωφόρια, cropped jackets και tailored maxi φούστες. Τα νέα υφάσματα δίνουν μια πνοή ανανέωσης στα καθημερινά outfits, επιτρέποντας στον καθένα να εκφράσει την Big Autumn Energy του μέσα από το στυλ του.

Για όσους εκφράζουν τη μοναδικότητά τους μέσα από casual επιλογές, τα M&S προσφέρουν δυναμικά νέα σχέδια για confident και bolder looks. Αθλητικά σύνολα, cable knit jumpers, κλασικά slip φορέματα και boyfriend biker πανωφόρια έρχονται για να αποδείξουν πως τα ρούχα αποτελούν τον πρωταγωνιστή της εξωτερικευμένης μας ενέργειας. Για τους λάτρεις του denim, η συλλογή περιλαμβάνει από midi φούστες έως boilersuits, κατάλληλα για να υποστηρίξουν κάθε χαρακτήρα και εμφάνιση.

Η σειρά παπουτσιών εμπνέεται από ρετρό trainers και κλασικές μπαλαρίνες, προσφέροντας άνεση και ανανέωση σε κάθε κοινωνική περίσταση. Κομψά micro boot τακούνια, preppy loafers και combat lace-up κάνουν κάθε εμφάνιση bigger και confident, ενώ οι δερμάτινες μπαλαρίνες αποπνέουν μια αβίαστη κομψότητα για ένα elevated και vibrant στυλ.

Η Big Autumn Energy συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα M&S και online.

Ακολουθήστε τα M&S

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: @marksandspencergreece

Linked In: Marks and Spencer Greece

Σχετικά με τα M&S

Τα M&S ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 1884 και αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 138 χρόνια βρετανικής κληρονομιάς. Σήμερα, διαθέτουν πάνω από 1.500 καταστήματα παγκοσμίως και online παρουσία σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Στο Λονδίνο μια ειδική ομάδα σχεδιαστών, τεχνολόγων και προγραμματιστών προϊόντων επικεντρώνεται στη συνεχή αναγνώριση των νέων τάσεων και στην ανάπτυξη ρούχων υψηλής ποιότητας. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα M&S στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα M&S διαθέτουν σήμερα 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.), διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Marks & Spencer επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.marksandspencer.gr/

Περισσότερες Πληροφορίες για ΜΜΕ

V+O COMMUNICATION, Ζωή Καπέκα, Τηλ. +30 6936636448, Εmail: zk@vando.gr

DPG Network