Η Kate Moss λανσάρει την πρώτη της συλλογή για το Zara μέσα στο φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη

Η νέα συλλογή αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο και -φυσικά!- ανυπομονούμε. 

Στα 90s ζήσαμε ή έζησαν (αν ανήκεις στη γενιά της Gen Z) την ανατολή του φαινομένου των super models. Όλα εκείνα τα λαμπερά κορίτσια που έσκασαν σαν πυροτέχνημα στον ουρανό της μόδας και μας χάρισαν απίστευτες στιγμές εντός και εκτός των catwalks. Τότε η μόδα άρχισε να γίνεται προσωποκεντρική και εκτός από τα super models, είχαμε και τα καθαρά είδωλα, όπως η Kate Moss. Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά; Η προσωπικότητα. Εκείνη υπήρξε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της δεκαετίας, αλλά και ένα αξεπέραστο style icon που όλες μας θέλαμε και εξακολουθούμε να θέλουμε να αντιγράψουμε.

Το αγαπημένο δερμάτινο της Σοφίας Καρβέλα δεν είναι μαύρο -Δοκίμασε τη νέα τάση στα πανωφόρια

Τα επίσημα και ανεπίσημα outfits της Kate Moss συνεχίζουν να γίνονται viral και να επηρεάζουν τα trends και τις τάσεις της εποχής, οπότε τι πιο φυσικό και επόμενο από το να δημιουργήσει κάποια στιγμή και μία δική της συλλογή ρούχων. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε η σύμπραξή της με το Zara και οι fans έχουν ξεσηκωθεί ήδη με την είδηση που έσκασε πριν λίγες ώρες. Τι να περιμένουμε από αυτή τη σύμπραξη;

H Kate Moss λανσάρει την πρώτη της συλλογή με το Zara.

Η Kate Moss συνεργάστηκε με τo Zara σε μια νέα συλλογή partywear ακριβώς πάνω στην ώρα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η super model δούλεψε μαζί με τη Marta Ortega Pérez, CEO της Inditex για τη συγκεκριμένη συλλογή, ενώ μαζί τους ήταν και η στυλίστρια Katy England, γνωστή για τη δουλειά της το πλευρό του Lee Alexander McQueen.

«Απολάμβανα πολύ να δουλεύω για τις καμπάνιες του Zara όλα αυτά τα χρόνια και πάντα μου άρεσαν οι συνεργασίες τους, οπότε όταν η Marta και εγώ μιλήσαμε για πρώτη φορά για αυτό το project, ενθουσιάστηκα που θα σχεδιάσω ξανά ρούχα και θα δουλέψω με την Katy England», δήλωσε η Kate Moss σχετικά με το νέο της εγχείρημα.

«Για αυτή τη συλλογή, ήθελα να δημιουργήσω την τέλεια capsule collection με parywears – κομμάτια που είναι αβίαστα κομψά αλλά με αιχμηρές λεπτομέρειες», είπε στη συνέχεια, δίνοντας μας μία εικόνα του τι να περιμένουμε. «Συνδυάσαμε τα κλασικά κομμάτια με τη σωστή δόση glam που θα σας ταξιδέψει στη σεζόν των parties». Sounds like her και περιμένουμε να δούμε τα πρώτα ρούχα και αξεσουάρ στα καταστήματα και online από τις 30 Νοεμβρίου σύμφωνα με το WWD.

Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης