O Kim Jones αποχώρησε από τον οίκο Fendi -Το όνομα που φημολογείται ήδη ότι θα πάρει τη θέση του

Ναταλία Κατσακιώρη
Filippo Fior / imaxtree.com

Και αν οι φήμες επιβεβαιωθούν ο οίκος Fendi θα περάσει σε μια νέα, μαγική εποχή.

Και τι ζητήσαμε τέλος πάντων! Ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο χωρίς fashion drama, αποχωρήσεις και φήμες αντικαταστάσεων, κάτι που μάλλον δεν είναι πια εφικτό στον κόσμο της μόδας όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο τουλάχιστον, όταν και ξεκίνησε και το παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες στους οίκους μόδας. Φυσικά, μιλάμε πάντα για τη θέση των creative directors, το πόστο του καλλιτεχνικού διευθυντή δηλαδή, τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα, δημιουργεί τάσεις και εκτοξεύει -ή τουλάχιστον προσπαθεί να εκτοξεύσει- τις πωλήσεις. Και η τελευταία είδηση που μας ήρθε από το «μέτωπο» ήταν η λήξη της συνεργασίας του Kim Jones με τον οίκο Fendi.

Taylor Swift και Blake Lively σε ένα couples night out που δεν ήταν και τόσο στυλάτο τελικά

Ο ίδιος ανέλαβε το ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή πριν τέσσερα χρόνια, παίρνοντας μία ιδιαίτερα τιμητική θέση την οποία στο παρελθόν κατείχαν ζωντανοί θρύλοι της μόδας, όπως ο Karl Lagerfeld. Η συνεργασία, λοιπόν, ολοκληρώθηκε με την τελευταία συλλογή του Kim Jones να παρουσιάζεται στο Μιλάνο πριν λίγες εβδομάδες κάνοντας ένα μικρό tribute στα 20s και την ίδια την οικογένεια Fendi. Να σημειώσουμε ότι ο Kim Jones θα συνεχίσει φυσικά τη συνεργασία του με τον οίκο Dior, κάνοντας focus στις εξαιρετικά επιτυχημένες ανδρικές του συλλογές από το παριζιάνικο ατελιέ.

Το ερώτημα τώρα είναι who's next;

O Pier Paolo Piccioli στον Fendi; Οι φήμες λένε!

Ναι, το όνομα που ακούγεται ως νέος καλλιτεχνικός διευθυντής για τον οίκο Fendi είναι ο Pier Paolo Piccioli και γιατί όχι; Ένας εξαιρετικός σχεδιαστής που μας έλειψε ήδη από το τελευταίο Milan Fashion Week, η ήρεμη δύναμη της μόδας που είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και είναι γέννημα θρέμμα Ιταλός, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν οίκο όπως ο Fendi που στηρίζεται στο Made In Italy.

Εάν οι φήμες τελικά επιβεβαιωθούν, τότε η πρώτη του συλλογή θα έρθει μαζί με τη μεγάλη επέτειο του οίκου, ο οποίος συγκεντρώνει τα 100 του χρόνια. Και εδώ είναι που κάποιοι fashion experts έρχονται να δηλώσουν την αντίθεσή τους και να υποστηρίξουν ότι η επέτειος δεν πρέπει να επισκιαστεί από κανέναν, αλλά αντίθετα η Silvia Fendi είναι αυτή που πρέπει να παρουσιάσει την επόμενη συλλογή και όλη η «δόξα» να αποδοθεί στην οικογένεια που δημιούργησε τον οίκο. Η ίδια είχε εξάλλου δώσει εξαιρετικά δείγματα στο παρελθόν.

Ο Pier Paolo Piccioli πάντως είναι ένα όνομα που θέλουμε να δούμε στο τιμόνι του Fendi, είτε άμεσα, είτε αργότερα.

4 τρόποι να φορέσεις τώρα τα sneakers σου για να πάει καλά η εβδομάδα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης