Οι σαγιονάρες είναι το effortless cool ζευγάρι του καλοκαιριού -Πώς θα τις φορέσουμε φέτος;

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι σαγιονάρες είναι το effortless cool ζευγάρι του καλοκαιριού -Πώς θα τις φορέσουμε φέτος;

Ετοιμάζεις τα looks των διακοπών σου; Τις σαγιονάρες σου μην ξεχάσεις!

Είναι ένα ζευγάρι που έχει συνδεθεί με την ανέμελη πλευρά του καλοκαιριού. Μόλις βγουν οι πρώτες σαγιονάρες στην πόλη, ξέρεις ότι έχει μπει για τα καλά το καλοκαίρι. Όλοι έχουμε μεγαλώσει με την εικόνα της αγαπημένης, πλαστικής σαγιονάρας στην παραλία, αλλά καθώς μεγαλώσαμε και μπήκαμε ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο της μόδας καταλάβαμε ότι είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό ζευγάρι παντόφλες. Είναι το απόλυτο hero piece του καλοκαιριού. Για πολλά χρόνια τις διατηρούσαμε μόνο στα beach looks μας και στα casual σύνολα που κάναμε στις διακοπές μας κατά τη διάρκεια της μέρα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει το χρίσμα για την υψηλή μόδα και μας έχουν δώσει άλλη μία νέα προοπτική για τα summer outfits της πόλης.

Τα jelly shoes είναι τα πλαστικά παπούτσια που θα έρθουν μαζί σου στη θάλασσα -Και όχι μόνο

Copenhagen-str-S23-0286.jpg

Σαγιονάρες: Το hero piece του urban καλοκαιριού μας.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τις κλασικές παντόφλες που θα βάλεις στην τσάντα παραλία σου, αλλά για τα flip flops ως μέρος της καθημερινής σου casual «στολής» στην πόλη. Την έμπνευση μας έδωσαν πρώτα τα scandianvian girls, οι fashion influencers δηλαδή της Κοπεγχάγης, οι οποίες εμφανίστηκαν στο δικό τους καλοκαιρινό fashion week, που γίνεται συνήθως τον Αύγουστο, με σαγιονάρες σε πολλά και διάφορα χρώματα. Και το αποτέλεσμα ήταν πιο cool από ποτέ. Οι φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω είναι ένα μικρό δείγμα από τα σύνολα που δημιούργησαν και θα γίνουν έμπνευση και για εμάς.

Helsinki-str-S23-0047.jpg

Τα maxi ανάλαφρα φορέματα φορέθηκαν με πολύχρωμες Hawaianas, το ίδιο ισχύει και τα office baggy παντελόνια. Εκτός, όμως, από το κλασικό σχέδιο σε σαγιονάρες που σου έρχεται στο μυαλό να θυμάσαι ότι μπορείς να επιλέξεις πάντα και μία πιο formal δερμάτινη εκδοχή ή ένα ζευγάρι chinky σαγιονάρες με χοντρό άνετο πάτο. Αυτές ταιριάζουν πολύ με mini φορέματα, σορτς και βερμούδες και σίγουρα είναι μία ωραία προσθήκη στα σύνολά σου.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις ακόμα και ένα look για το γραφείο με σαγιονάρες, αφού το σωστό styling είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να σπάσει τα στερεότυπα. Με στυλ και άνεση!

Καλοκαιρινά looks με παντελόνι: Οι καλύτερες ιδέες για τον Ιούλιο

Helsinki-str-S23-0155.jpg