Καλοκαιρινά looks με παντελόνι: Οι καλύτερες ιδέες για τον Ιούλιο

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλοκαιρινά looks με παντελόνι: Οι καλύτερες ιδέες για τον Ιούλιο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα πιο ανάλαφρα σύνολα για να φορέσεις παντελόνι και μέσα στη ζέστη.

Όσο και αν θέλουμε να ακολουθήσουμε τις τάσεις της σεζόν η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές η άνεση μας είναι αυτή που θα μπει σε προτεραιότητα. Αν με ρωτάς αυτός είναι το σωστό mood μια γυναίκας που αγαπά τη μόδα και ξέρει ότι το στυλ δεν στηρίζεται στην πραγματικότητα σε καμία τάση και σε κανένα micro trend που κυκλοφορεί στα περιοδικά ή τα social media (με αυτή τη φράση πιάνω όλες τις γενιές, millennials και genzers). Εννοείται ότι δεν θέλουμε να μοιάζουμε από κάποιον άλλο πλανήτη και να είμαστε εκτός εποχής, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα ακολουθήσουμε πιστά τις επιταγές της κάθε σεζόν.

Τα 5 must αξεσουάρ παραλίας που πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές

Paris-m-str-S25-0992.jpg

Το καλοκαίρι για παράδειγμα οι περισσότεροι experts μας προτείνουν φορέματα και φούστες ως τα πιο ανάλαφρα items του καλοκαιριού. Ειδικά όταν οι θερμοκρασίες είναι επικίνδυνα υψηλές όπως τώρα τελευταία. Εμείς όμως από την άλλη λατρεύουμε τα παντελόνια μας και δεν είμαστε σαφώς έτοιμες να αποχωριστούμε τα oversized pants μας ακόμα και μέσα στον καυτό Ιουλίο. Μην ανησυχείς γιατί αυτό το καλοκαίρι οι τάσεις είναι ευτυχώς με το μέρος μας και εμείς θα το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου και να μην συνεχίσεις να φοράς τα office pants της άνοιξης είναι να ρίξεις μια ματιά στα νέα micto trends του καλοκαιριού. Το λινό λευκό παντελόνι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, το ίδιο ισχύει και για τα ριγέ pyjama pants με τις κάθετες λεπτές ρίγες τους. Γενικά τα παντελόνια με λάστιχο στη μέση , aka τα draw string παντελόνια με το γνωστό κορδόνι, είναι η καλύτερη επιλογή που φοράνε τώρα όλα τα κορίτσια της μόδας.

Paris-HC-str-F24-0491.jpg

Τα φαρδιά μπατζάκια μας κρατάνε δροσερές και άνετες και μπορείς επίσης πολύ εύκολα να συνδυάσεις αυτά τα παντελόνια με ένα ζευγάρι flats, είτε αυτό είναι απλά οι σαγιονάρες σου από τη θάλασσα, είτε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες στην πόλη. Εμείς κάναμε το δικό μας research στα street style looks του καλοκαιριού αλλά και στο Instagram feed μας και βρήκαμε τα πιο stylish outfits για να πάρεις και εσύ έμπνευση και να φορέσεις το αγαπημένο σου παντελόνι ότι θερμοκρασία και αν έχει. Γιατί σημασία έχει ο τρόπος που θα το κάνεις!

Paris-HC-str-F24-0610.jpg

Τα essentials του καλοκαιριού σε ρούχα και αξεσουάρ

10 δροσερά σύνολα με παντελόνι για το καλοκαίρι: