Τα 20 κορυφαία looks που όρισαν το street style της Νέας Υόρκης -Hello minimalism

Ναταλία Κατσακιώρη
Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Ένα μικρό album από το fashion week της Νέας Υόρκης που θα μας δώσει «μεγάλες» ιδέες.

Ξεκινώντας αυτό το άρθρο θα πρέπει να παραδεχτώ τη δική μου προσωπική αδυναμία στη Νέα Υόρκη. Ναι, είναι για μένα μια ονειρική πόλη και πάντα πίστευα ότι το street style της έχει κάτι το μαγικό. Τι είναι αυτή η μαγεία; Στην πραγματικότητα είναι ο ωμός αυθορμητισμός της. Ανάμεσα στις influencers και τα fashion girls που κάθε φορά βρίσκονται αυτές τις μέρες στο μεγάλο μήλο για να παρακολουθήσουν τα shows στα πλαίσια του fashion week, μπορεί να δει κανείς και τους πραγματικούς κατοίκους της πόλης, που όπως θα θυμάσαι και από το Sex And The City αν είσαι millennial, έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ και μία ισχυρή αισθητική που στηρίζεται τόσο στο life style τους, όσο και στην πολυπολιτισμικότητα της ίδιας της πόλης.

Σακάκι:Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο street style της Νέας Υόρκης -Τα σχέδια που θα φορέσουμε

Οι φωτογραφικές μηχανές, λοιπόν, στήθηκαν και το αποτέλεσμα των street style φωτογραφιών που έχουμε στα χέρια μας, είναι ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό όπως αυτό που μας παραδίδει κάθε φορά η Νέα Υόρκη. Να πούμε βέβαια ότι το φθινόπωρο είναι μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου για να βρεθείς εκεί, οπότε το τοπίο από μόνο του σε αποζημιώνει. Στο κομμάτι του fashion τώρα, η φετινή σεζόν ήταν μάλλον ένα ενδεικτικό δείγμα του πόσο είχαμε τελικά ανάγκη το trend του quiet luxury. Οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν τα elevated basics των αγαπημένων τους οίκων και φρόντισαν να τα συνδυάσουν με ιδιαίτερα αξεσουάρ με όγκο, χρώμα, ενδιαφέρουσες υφές και vintage προέλευση. Ένα βασικό στοιχείο στο στυλ της πόλης εξάλλου είναι και τα second hand stores της.

Οι απλές γραμμές δεν σημαίνουν φυσικά σε καμία περίπτωση ότι μιλάμε για κάτι βαρετό. Αλλά ακριβώς το αντίθετο! Αφού όσο πιο απλό και minimal παρουσιάζεται ένα item, τόσο πιο προσεγμένο πρέπει να είναι στις ισορροπίες του και το σχεδιασμό του. Εμείς επιλέξαμε τα δικά μας 20 αγαπημένα street style looks, αυτά που θα αντιγράψουμε σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Midi, mini, maxi: 10 σύνολα με φούστα που θα αντιγράψουμε αυτή την εβδομάδα

Τα 20 κορυφαία street style looks από τη Νέα Υόρκη:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης