Jil Sander, Roberto Cavalli, Etro: Οι πιο εντυπωσιακές τάσεις που ξεχωρίσαμε στα χθεσινά shows

Ναταλία Κατσακιώρη
Jil Sander, Roberto Cavalli, Etro: Οι πιο εντυπωσιακές τάσεις που ξεχωρίσαμε στα χθεσινά shows

Ο μινιμαλισμός και οι ιδιαίτερες υφές είναι τα trends που είδαμε στα χθεσινά catwalks.

H μέρα μας εχθές ξεκίνησε με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα shows μέχρι στιγμής. Από το 2017, όταν το δίδυμο των Luke και Lucie Meier ανέλαβαν τη θέση του creative director στον ιταλικό οίκο Jil Sander η επαναφορά όλω των βασικών σημείων που συνέθεσαν την ιστορία του brand έρχονται πάντα με δόσεις σε κάθε ένα νέο τους show. Για την SS25 collection τα 30s μπήκαν με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο στα σχέδια του επόμενου καλοκαιριού και ακολουθούν τα δύο trends που ξεχωρίσαμε.

Ελαφρύ jacket: Οι 6 stylish επιλογές που έχεις αυτό το φθινόπωρο

Jil-Sander-S25-072.jpg

New pyjama sets

Ένα pyjama set δεν χρειάζεται να είναι μόνο παντελόνι και πουκάμισο. Ο οίκος jil Sander προτείνει satin σύνολο με φούστα και ελαφριά σακάκια με puffy μανίκια.

Jil-Sander-S25-024.jpg

Blue navy denim

Το πιο επίκαιρο denim trend για το φετινό φθινόπωρο είναι η πρόταση και για το επόμενο καλοκαίρι. Οι chic αποχρώσεις θα είναι, λοιπόν, must.

Jil-Sander-S25-051.jpg

Roberto Cavalli θα πει sexy dressing.

Εννοείται πως η καλοκαιρινή σεζόν είναι η αγαπημένη του οίκου Cavalli που μετά το θάνατο του ιδρυτή του μέσα στο 2024 είναι η πρώτη φορά που παρουσίασε show. Και μας ταξίδεψε στο καυτό, feminine καλοκαίρι που όλες μπορούμε να αποκτήσουμε με ένα signature φόρεμα με cut outs by Cavalli.

Roberto-Cavalli-S25-064.jpg

Sunset dress

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι σίγουρα μόνο η αρχή μιας σειράς πολλών, εφευρετικών prints που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Ο Fausto Puglisi πόνταρε σε ένα maxi αισθησιακό slip dress.

Roberto-Cavalli-S25-040.jpg

Snake prints

Όχι άλλο leopard για την SS25 collection. Το snake print είναι σίγουρα πολύ πιο επίκαιρο, πάντα όμως σε ένα neutral χρωματικό συνδυασμό.

Roberto-Cavalli-S25-027.jpg

Ο colorful Etro αφιέρωσε τη συλλογή του σε ένα σύμβολο αναγέννησης.

Ο Marco De Vincenzo αποφάσισε αυτή τη φορά να θέσει στο επίκεντρο της συλλογής του Etro ένα φυτό-σύμβολο. Την αγαύη, ένα φυτό που μετά τον κύκλο ζωής του πεθαίνει για να αναγεννηθεί. Ο ίδιος ο σχεδιαστής του οίκου θεωρεί την αγαύη ως αντανάκλαση των κύκλων της ζωής, από την ανάπτυξη στην ανανέωση, αντικατοπτρίζοντας τις συνεχείς αλλαγές στη μόδα.

Etro-atm-S25-022.jpg

Skinny jorts

Μετά τα πιο jorts με τις loose σιλουέτες και τη χαμηλή μέση ο Etro παρουσίασε βερμούδες πάνω από το γόνατο σε στενή γραμμή.

Etro-S25-037.jpg

Milan Fashion Week: Ο οίκος Fendi αποθέωσε τα 20s ενώ ο Marni δημιούργησε μία 100% cotton συλλογή

Fishnet

Εδώ το συγκεκριμένο άκρως καλοκαιρινό υλικό γίνεται πολύχρωμο και ντύνει φορέματα αλλά και tops με prints που ξεχωρίζουν.

Etro-S25-031.jpg
DPG Network