Αντίο μαύρη shopper! Η καφέ τσάντα είναι η τάση που θα την αντικαταστήσει

Ναταλία Κατσακιώρη
Αντίο μαύρη shopper! Η καφέ τσάντα είναι η τάση που θα την αντικαταστήσει
Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Το top αξεσουάρ της σεζόν και πώς θα το φορέσουμε.

Ξεκινώντας μια νέα σεζόν πάντα κάνουμε ένα μικρό review στα ήδη υπάρχοντα ρούχα και αξεσουάρ της ντουλάπας μας. Και το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για ξεκαθάρισμα και ένα shopping therapy στα αγαπημένα και μαγαζιά. Καθώς λοιπόν γυρίσαμε από τις διακοπές μας και μπήκαμε και πάλι σε μια σχετική ρουτίνα που ίσως μας έχει δυσαρεστήσει κάπως, σκέφτηκες ότι αυτή η διάθεση μπορεί να αλλάξει κάνοντας τις σωστές προσθήκες στη γκαρνταρόμπα σου;

MFW Street style: Δέρμα, χρώματα και τολμηρά shapes -Όλες οι τάσεις του φθινοπώρου

Milano-str-S25-2340.jpg

Και όταν λέω τις σωστές προσθήκες εννοώ να αλλάξεις λίγο και να ανανεώσεις τα items αυτά που φοράς καθημερινά και ανήκουν συνήθως στην κατηγορία των basics. Ανάμεσα τους και η all day shopper bag σου η οποία είναι κατά κανόνα μαύρη. Το 2024 ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε λίγο συνήθειες και να επιλέξουμε ένα χρώμα που πρωταγωνιστεί παντού. Το σκούρο καφέ της σοκολάτας. Το chocolate brown είναι το αγαπημένο χρώμα για τις μεγάλες τσάντες του χειμώνα και το street style μέχρι στιγμής το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

Milano-str-S25-2207.jpg

Αντίο μαύρη τσάντα- Καλώς ήρθες καφέ!

Το τελευταίο fashion week αυτό του Παρισιού βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη με τον αγαπημένο μήνα της μόδας να έχει περάσει ήδη από τις ultra stylish fashion πρωτεύουσες της μόδας, όπως είναι η Νέα Υόρκη και το Μιλάνο. Όσον αφορά λοιπόν τα bag trends παρατηρήσαμε αυτή την μετακίνηση προς το καφέ ήδη από το νεοϋορκέζικο street style. Τα μεγάλα σχέδια σε shoppers και top handle bags συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν μόνο που αυτή τη φορά τα είδαμε σε elegant καφέ, ζεστό καμηλό, caramel latte και γήινα beige.

Milano-str-S25-2992.jpg
Milano-str-S25-2339.jpg

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κοντό σορτσάκι και γόβες -Είναι το combo που θα φορέσουμε στα πρώτα nights out

Μόνο που η καφέ all day bag είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό bag trend και αποδεικνύει την επαναφορά του bohemian girl στο προσκήνιο. Οι μεγάλες suede και καστόρινες τσάντες είναι το πιο stylish item της σεζόν και ταιριάζουν ιδανικά με τις quite luxury σιλουέτες του φθινοπώρου και του επερχόμενου χειμώνα. Συνδύασε τες ελεύθερα με όλα τα χρώματα της ντουλάπας σου και φέρε έναν effortless cool αέρα στο ντύσιμο σου βάζοντας ένα κομμάτι στη συλλογή σου που θα γίνει το νέο σου go to αξεσουάρ.