5+1 αποχρώσεις της άνοιξης που δείχνουν polished χωρίς κόπο

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 αποχρώσεις της άνοιξης που δείχνουν polished χωρίς κόπο
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Αυτά τα χρώματα θα ανεβάσουν τις εμφανίσεις σου. 

Μπορεί ένα χρώμα να κάνει ένα σύνολο να δείχνει polished; Φυσικά και μπορεί, αλλά ας ξεκινήσουμε με το τι εννοούμε ακριβώς όταν λέμε polished. Μιλάμε για αυτή την chic ενέργεια που αφήνει να εννοηθεί ότι τα ρούχα μας και τα αξεσουάρ μας είναι μια συγκεκριμένης αξίας. Ότι δηλαδή είμαστε ντυμένες ακριβά, ακόμα και αν εμείς στην πραγματικότητα έχουμε ξοδέψει ελάχιστα.

Πριγκίπισσα Charlene: Η εμφάνιση με pinstripe σακάκι και τζιν που μας θύμισε την Diana

polished-colors-(7).jpg

Και ένα από τα κύρια «εργαλεία» που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το στόχο σου σε αυτή την περίπτωση είναι τα κατάλληλα χρώματα. Ακολουθούν οι 6 κορυφαίες αποχρώσεις που θα δώσουν μία quiet luxury δυναμική στα καθημερινά σου outfits.

polished-colors-(6).jpg

Οι 5+1 αποχρώσεις που αναβαθμίζουν κάθε σύνολο.

Cream white

Είναι το νούμερο ένα χρώμα που μπορεί να κάνει ακόμα και ένα απλό σύνολο να έχει την όψη της πολυτέλειας. Το σπασμένο λευκό της κρέμας είναι γοητευτικό και απαλό, καθαρό και preppy και μας θυμίζει ένα σικάτο διαμέρισμα στο Upper East Side του Μανχάταν.

polished-colors-(4).jpg

Olive

Είναι κάτι ανάμεσα σε χακί και ανοιχτό πράσινο. Το χρώμα της ελιάς έχει σίγουρα ελληνικές καταβολές, αν αναλογιστούμε το φυσικό μας τοπίο. Ωστόσο αγαπήθηκε περισσότερο από τις minimalists Σκανδιναβές και τώρα μπορούμε να πούμε ότι συναγωνίζεται κλασικές αποχρώσεις όπως το γκρι μελανζέ.

polished-colors-(8).jpg

Butter yellow

Από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις του quiet luxury που δικαιολογημένα έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των fashion insiders. Είναι ένα χρώμα που μας θυμίζει όντως το πλούσιο βούτυρο και ταιριάζει ιδανικά στο πρώτο μαύρισμα της άνοιξης.

polished-colors-(1).jpg

Burgundy

Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για την αξία που πρέπει να δίνουμε στην ανακύκλωση των τάσεων, οπότε εννοείται ότι θα φορέσουμε τα burgundy items του χειμώνα και τώρα, ειδικά από τη στιγμή που κάνουν αυτόματα ένα σύνολο να δείχνει polished.

polished-colors-(2).jpg

Light blue

Δεν μιλάμε ακριβώς για το baby blue, αλλά για μία απόχρωση ανάμεσα στο καθαρό μπλε με τα pastels. Είναι όμως πιο ψυχρό και αυτό το κάνει ακόμα πιο elegant. Αξίζει να το δεις σε συνδυασμούς με μαύρο και γκρι.

polished-colors-(9).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα 10 μαύρα loafers που αξίζουν τώρα να μπουν στη συλλογή σου

Caramele latte

Είναι η απόχρωση που ξετρέλανε τα fashion girls μέσα στον προηγούμενο χειμώνα. Αμέσως μετά το chocolate brown το γλυκό καμηλό ήταν η απόχρωση που έκανε τα σύνολά μας λίγο πιο luxury. Αγαπήθηκε από το stree style και ξεχώρισε πάνω σε υλικά όπως το δέρμα.

polished-colors-(5).jpg