Το casual chic αναδεικνύει την προσωπικότητά μου, όταν απλά θέλω να είμαι ο εαυτός μου

Ναταλία Κατσακιώρη
Το casual chic αναδεικνύει την προσωπικότητά μου, όταν απλά θέλω να είμαι ο εαυτός μου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Η απλότητα που κρύβει το απόλυτο cool style του καλοκαιριού.

«Να είσαι ο εαυτός σου!». Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει αυτήν τη φράση ως γυναίκα; Πόσο εύκολο όμως ή δύσκολο είναι το να ακολουθήσεις απλώς τα θέλω σου και να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό; Σίγουρα καθόλου, αν κρίνει κανείς τις απαιτήσεις που συγκεντρώνουν οι πολλαπλοί ρόλοι, τους οποίους καλείται να ενσαρκώσει μια γυναίκα. Σπίτι, γραφείο, οικογένεια, κοινωνική ζωή, fitness και πολλά άλλα απασχολούν κάθε μία από εμάς ξεχωριστά. Και κάπου εκεί, έρχονται στιγμές που νιώθεις να χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου.

Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να ξαναβρείς τα ιδιαίτερα εκείνα στοιχεία της προσωπικότητάς σου και να κάνεις το δικό σου statement; Η απάντηση κρύβεται στα καθημερινά σου σύνολα, στα ρούχα της ντουλάπας σου, στα ξεχωριστά εκείνα items της συλλογής σου. Γιατί ένα κατά τα άλλα απλό, casual σύνολο μπορεί να ταυτιστεί με την ημέρα εκείνη που κατάφερες έναν από τους στόχους σου. Το Answear.gr είναι εδώ για να ντύσει όλες εκείνες τις πολύτιμες στιγμές της ζωής μας, συνδέοντάς τις με τη μόδα. Η νέα της καμπάνια εστιάζει στην αξία των σημαντικών στιγμών της ζωής μας, καθώς αυτές γίνονται ένα κομμάτι του εαυτού μας.

Στη ζωή είναι σημαντικό να έχουμε πράγματα, που μας επιτρέπουν να βιώνουμε και να εξερευνούμε. Μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το άγνωστο, να δημιουργήσουμε θετικές εντυπώσεις ή να γίνουν η απάντηση στις καθημερινές μας προκλήσεις. Μπορούν να γίνουν ο οδηγός μας, το καταφύγιο και η ασπίδα μας. Εντέλει, κάποια στιγμή θα ξεθωριάσουν, αλλά αυτό που θα έχουμε αποκομίσει παραμένει ως ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα που επιλέγουν να ντύσουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχουν αντικείμενα, καταστάσεις και στιγμές που μπορούν να εμπλουτίσουν την καθημερινότητα μας.

Answear-new-campaign-2.jpg

Κάπως έτσι και εγώ κατάλαβα την αξία των αγαπημένων casual chic items της ντουλάπας μου, όταν ξεκινώντας το πρωί από το σπίτι -μία από εκείνες τις δύσκολες μέρες γεμάτες υποχρεώσεις- αποφάσισα να στηριχτώ στο casual chic style και να ποντάρω στην άνεση και το effortless coolness. Οι καλοκαιρινοί μήνες εξάλλου χρειάζονται άνεση και κάποια ενημερωμένα trends. Μέσα από τα look of the day που δημιούργησα μπροστά στον καθρέφτη μου, ένιωσα απόλυτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά και κάπως έτσι μια busy, απαιτητική μέρα κατέληξε να είναι γεμάτη θετικές και σημαντικές εμπειρίες ζωής.

Casual chic: All you need for summer

Το casual chic προφανώς και είναι ολόκληρο «κεφάλαιο» στην ιστορία της μόδας και αποτελεί την πιο αγαπημένη συνήθεια για άνδρες και γυναίκες. Μόνο που τα τελευταία χρόνια, η ίδια η τάση έχει εξελιχθεί αρκετά και έχει γίνει appropriate για κάθε περίσταση μέσα από το quiet luxury. Η «ήσυχη πολυτέλεια» είναι η αισθητική που κυριάρχησε στα catwalks των περισσότερων οίκων και τώρα, είναι η σειρά μας να την εντάξουμε στα outfits της σεζόν με μικρές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το elegance. Είναι ένα trend που αποτελείται από όλα τα διαχρονικά key pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας, οπότε το shopping εδώ περιλαμβάνει τα κορυφαία basics σε μία κάπως εξελιγμένη αισθητική.

Collaz_11.jpg

Λινή φούστα Alohas

Ρολόι Daniel Wellington Classic 36 Sheffield

Τσάντα φάκελος Tory BurchVirginia

Τζιν μπουφάν Tommy Jeans

Πάνινα παπούτσια Superga 2750-COTU CLASSIC

Top Calvin Klein Jeans

Τα denims έχουν πολύ σημαντική θέση στη σεζόν που διανύουμε, αφού με την επιστροφή των 00s τα είδαμε να γίνονται πιο edgy και ενδιαφέροντα. H τζιν φούστα έκανε come back από τα 90s και αξίζει να τη δοκιμάσεις μαζί με τα minimal πουκάμισα και τα σανδάλια σου, τώρα που τα flats έχουν γίνει τα πιο επίκαιρα παπούτσια για το 2024. Με ένα ζευγάρι cage sandals μπορείς να μεταμορφώσεις αυτόματα ένα πρωινό σύνολο για το γραφείο, σε all day look για κάθε περίσταση. Οι basket bags θα μας ακολουθήσουν το καλοκαίρι και εκτός παραλίας και θα γίνουν η go to τσάντα σου στην πόλη, για να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα της ημέρας σου.

Collaz_6.jpg

Top Abercrombie & Fitch

Τσάντα MICHAEL Michael Kors

Πουκάμισο Answear Lab

Τζιν φούστα Karl Lagerfeld Jeans

Δερμάτινα σανδάλια Camper Bonnie

Τζιν σορτς Answear Lab

Φυσικά και τα αέρινα φορέματα έχουν τη δική τους θέση στην casual chic γκαρνταρόμπα μας. Το λευκό είναι η απόλυτη απόχρωση του καλοκαιριού. Δοκίμασε ένα elevated combo με μπαλαρίνες σε χρυσή μεταλλική απόχρωση και συμπλήρωσε το look με μία mini designer shoulder bag και αξεσουάρ, όπως οι ζώνες και τα γυαλιά ηλίου.

Collaz_5.jpg

Ολόσωμη φόρμα Lacoste

Μπαλλαρίνες Answear Lab

Δερμάτινη τσάντα Coach

Ζώνη AllSaints

Φόρεμα Tommy Hilfiger

Ενημέρωσε την casual chic γκαρνταρόμπα σου και υιοθέτησε και εσύ την quiet luxury αισθητική, που θα σου δώσει το απαραίτητο boost σε εκείνη τη δύσκολη, busy μέρα της ζωής σου. Στο Answear.gr θα βρεις όλα τα απαραίτητα της casual γκαρνταρόμπας του καλοκαιριού σου και θα «ντύσεις» τις πολύτιμες στιγμές της ζωής σου με το δικό σου, ξεχωριστό dress code. Να θυμάσαι να είσαι πάντα αυθεντική, no matter what, γιατί μόνο μια γυναίκα που αισθάνεται άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και αυτήν που τελικά, κερδίζει τις προκλήσεις που έρχονται στη ζωή μας.

Σχετικά με την Answear:

Η Answear είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο της μόδας και του lifestyle. Η εταιρία λειτουργεί σε 12 ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα μέσω του answear.gr, προσφέροντας νέα πρότυπα αγορών στο χώρο της. Στο answear.gr μπορείτε να βρείτε πάνω από 200.000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από περισσότερα από 600 premium fashion brands, όπως Michael Kors, Swarovski, Victoria Beckham, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. Ταυτόχρονα, δημιουργεί θεματικές, περιορισμένες συλλογές του δικού της γυναικείου brand, Answear.LAB ενώ χάρη σε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα, δίνει πρόσβαση στο κοινό της σε έναν εμπνευσμένο κόσμο μόδας.