Τζιν φούστα: Η Φαίη Σκορδά βρήκε το τέλειο all day look με το hero piece του καλοκαιριού

Τζιν φούστα: Η Φαίη Σκορδά βρήκε το τέλειο all day look με το hero piece του καλοκαιριού

O εύκολος συνδυασμός για το πρωί και το βράδυ.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που μας βάζει πάντα σε σκέψεις σε σχέση με το στυλ μας. Γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καυτός ήλιος κάνουν τη ζωή στην πόλη πολύ διαφορετική και εμείς πρέπει αυτόματα να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτές, χωρίς να θέλουμε να χάσουμε το στυλ και την αισθητική μας. Οπότε όποιες κυρίες λατρεύουν τα denims, aka το τζιν παντελόνι τους, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουν το statement ύφασμα των 90s και 00s. Μπορούν πολύ απλά να ακολουθήσουν το styling trick που χρησιμοποιεί και η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι μία από αυτές τις κυρίες που δεν θέλει να αποχωριστεί το τζιν ούτε μέσα στο καλοκαίρι και τον καύσωνα.

Πώς να φροντίσεις σωστά τα λινά ρούχα; Τα πιο εύκολα tips για πλύσιμο, στέγνωμα, σιδέρωμα

fayskorda_1716903827_3377956598423291232_257181686.jpg

Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα διαπιστώσεις ότι η ίδια έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το τζιν, και ειδικά μέσα στα τελευταία χρόνια που φαίνεται να έχει επενδύσει σε πολλά, διαφορετικά denim items για όλες τις εποχές. Ψηλόμεσα τζιν σε ίσια γραμμή, boot cut και flared αλλά και τζιν ολόσωμες φόρμες και σορτσάκια, είναι μόνο κάποια από τα items της συλλογής της.

fayskorda_1717511374_3383053069489455627_257181686.jpg

Τζιν φούστα: Η Φαίη Σκορδά κάνει το τέλειο combo για το καλοκαίρι.

Ποια είναι, λοιπόν, η καλύτερη εναλλακτική για να φορέσεις τζιν μέσα στο καλοκαίρι; Η τζιν φούστα και όχι οποιαδήποτε τζιν φούστα, αλλά η mini denim skirt, που έχουμε όλες ήδη στη ντουλάπα μας. Η Φαίη Σκορδά έχει ομολογουμένως τα πιο εντυπωσιακά πόδια της ελληνικής τηλεόρασης, οπότε τα mini της πάνε πολύ. Αντικατέστησε, λοιπόν, το τζιν παντελόνι με την κοντή τζιν φούστα και μας προτείνει ένα outfit για όλες τις ώρες.

https://www.instagram.com/p/C7mNxMTts87/

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ επέλεξε μία τζιν φούστα με δύο διαφορετικούς χρωματικούς τόνους του denim, την οποία συνδύασε με ένα ολόσωμο κορμάκι σε μπλε floral μοτίβο. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules με strass σε κίτρινη λαμπερή απόχρωση απογείωσαν το outfit που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ταξίδεψε στη Μύκονο με vichy καρό φόρεμα και cage sandals

Shop the look: