Η Δέσποινα Βανδή με cargo βερμούδα -Το τέλειο παντελόνι για το summer office look μας

Η Δέσποινα Βανδή με cargo βερμούδα -Το τέλειο παντελόνι για το summer office look μας
Photo: NDP Photo Agency

To look που θα φορέσουμε στο γραφείο και το καλοκαίρι.

Είναι το πρόσωπο των ημερών για πολλούς και διάφορους λόγους. Από τη μία η επέτειος για τα 30 χρόνια πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, από την άλλη η περιοδεία της που έχει ξεκινήσει με πολλούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, όπου οι fans θα την απολαύσουν μέσα στο καλοκαίρι, ήρθε και η συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και κάπως απογείωσε το ενδιαφέρον για ένα ζευγάρι που έχει γίνει αγαπημένο θέμα συζήτησης κατά καιρούς. Η Δέσποινα Βανδή πάντως φαίνεται να είναι στα καλύτερά της με την καριέρα και τα προσωπικά της να είναι σε πλήρη αρμονία. Ετοιμάζεται, λοιπόν, για ένα μεγάλο και γεμάτο καλοκαίρι στο πλευρό του αγαπημένου της.

Λευκό φόρεμα: Είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό item της Σίσσυς Χρηστίδου που το φοράει πρωί και βράδυ

https://www.instagram.com/p/C8PhV5RI__f/

Πριν, όμως, φύγει για περιοδεία και διακοπές, φρόντισε να μιλήσει για το πρόγραμμα των εμφανίσεών της στις τηλεοπτικές εκπομπές που εξασφάλισαν λίγο χρόνο μαζί της στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Ανάμεσα στα πλάνα και τις φωτογραφίες που εξασφάλισαν, λοιπόν, τα μέσα εμείς ξεχωρίσαμε το τέλειο look της για τη συγκεκριμένη μέρα, που μας έδωσε έμπνευση για ένα summer outfit ιδανικό για το γραφείο.

https://www.instagram.com/p/C61MHfNs9P4/

Office look: Η cargo βερμούδα είναι η προσθήκη που έλειπε από το στυλ σου.

Το ότι οι βερμούδες είναι η κορυφαία τάση της σεζόν το ξέρεις ήδη. Αυτό που έχω διαπιστώσει όμως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι δεν μπορείς ακόμα να τις συνδυάσεις έτσι όπως θέλεις και όπως θα έπρεπε για να τις αναδείξεις σωστά. Γενικά οι γυναίκες φοβόμαστε τις baggy βερμούδες, αλλά η Δέσποινα Βανδή έχει την ιδανική λύση για να τις συνδυάσουμε ακόμα και στο γραφείο. Και όπως ξέρεις, η Δέσποινα δεν είναι ένας άνθρωπος που θα συμβιβαστεί με κάτι συνηθισμένο, οπότε πήγε το trend ένα βήμα παραπέρα.

despoina_vandi-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

despoina_vandi-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Την είδαμε με μία cargo, ψηλόμεση βερμούδα σε pinstripe print, την οποία συνδύασε με ένα απλό, λευκό tank top. Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι λευκές, pointed γόβες με λεπτομέρειες από διάφανο πλαστικό. Φυσικά, η Δέσποινα ολοκλήρωσε το look με μία μαύρη Saint Laurent ζώνη και ένα matching καπελάκι σε pinstripe μπλε μοτίβο, που έδωσε έναν athleisure αέρα στο look.

Τζιν φούστα: Η Φαίη Σκορδά βρήκε το τέλειο all day look με το hero piece του καλοκαιριού

Shop the look: