Τα neutrals είναι η sophisticated παλέτα του καλοκαιριού-Η Τατιάνα Μπλάτνικ με stylish casual σύνολο

Τα neutrals είναι η sophisticated παλέτα του καλοκαιριού-Η Τατιάνα Μπλάτνικ με stylish casual σύνολο

Photo: NDP Photo Agency

ARXONTIDIS MIXALIS

Το safari look είναι το αγαπημένο της για μία βόλτα στην πόλη.

Είναι μία γυναίκα που αποπνέει την έμφυτη κομψότητα. Είτε βρίσκεται σε μια επίσημη εκδήλωση με υψηλούς καλεσμένους, είτε κάνει τη γυμναστική της και απολαμβάνει τη φύση, είτε απλώς περπατάει στους δρόμους της πόλης απολαμβάνοντας το κέντρο της Αθήνας, την οποία αρνείται να εγκαταλείψει. Παρόλο το διαζύγιο με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ, το οποίο ανακοινώθηκε ξαφνικά πριν κάποιους μήνες και ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε, η Τατιάνα Μπλάτνικ συνεχίζει την καθημερινότητά της στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε και πάλι σε μια σύντομη βόλτα με την καλή της φίλη Βασιλική Αμυρά. Οι δυο τους απόλαυσαν τον όμορφο καιρό και εμείς απολαύσαμε ακόμη περισσότερο το outfit της Τατιάνας, που μας έδωσε για άλλη μια φορά έμπνευση.

Λευκό φόρεμα: Είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό item της Σίσσυς Χρηστίδου που το φοράει πρωί και βράδυ

https://www.instagram.com/p/C5RETOIt1y8/

Η ίδια ξέρουμε ότι προτιμά να κάνει διακριτικές εμφανίσεις στην καθημερινότητά της, με τα all time classic items όπως τα παντελόνια και τα πουκάμισα να είναι τα αγαπημένα της. Κρατώντας μία κλασική βάση διανθίζει συνήθως τα σύνολά της με κάποια bohemian αξεσουάρ που είναι και το σήμα κατατεθέν της. Αυτή τη φορά, βέβαια, έκανε μία minimal επιλογή.

https://www.instagram.com/reel/C7KFIaaNo34/

Ένα total neutral σύνολο από την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Total neutral και το καλοκαίρι. Μέσα στον περασμένο χειμώνα φορέσαμε ολόκληρη την παλέτα των neutrals και κάναμε τα καλύτερα σύνολα. Γιατί λοιπόν να τα αποχωριστούμε το καλοκαίρι; Η Τατιάνα Μπλάτνικ μας δίνει έμπνευση για να ακολουθήσουμε το δικό της inspo, αφού η ίδια φόρεσε ένα σύνολο για όλες τις ώρες βασισμένο στις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του καλοκαιριού.

tatiana-blatnik-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ARXONTIDIS MIXALIS

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα capri, τζιν παντελόνι σε ανοιχτό μπεζ της κρέμας, το οποίο συνδύασε με ένα πουκάμισο σε πιο σκούρο μπεζ. Η καφέ σκούρα ζώνη και η matching καμηλό τσάντα έδωσε ένα extra χρωματικό τόνο στο όλο look.

tatiana-blatnik-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ARXONTIDIS MIXALIS

H Tατιάνα ολοκλήρωσε το outfit με λευκά sneakers και γυαλιά ηλίου. Ένα πουκάμισο με μεγάλες εξωτερικές τσέπες τύπου safari όπως αυτό της φωτογραφίας είναι must. Εμείς συγκεντρώσαμε δύο εναλλακτικές για να υιοθετήσεις και εσύ την τάση στην παρακάτω gallery.

Maxi φούστα: Τα 5 κορυφαία σχέδια για να τη φορέσετε στο repeat αυτό το καλοκαίρι

Shop the look: