Γραφείο, διακοπές, party night: Αυτά είναι τα 4 stylish flats που θα φορέσεις παντού

Ναταλία Κατσακιώρη
Γραφείο, διακοπές, party night: Αυτά είναι τα 4 stylish flats που θα φορέσεις παντού
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα πιο άνετα ζευγάρια που ταιριάζουν με κάθε σύνολο.

Η θέση μου στο θέμα είναι γνωστή, αν με διαβάζει σε αυτή τη fashion στήλη. Θεωρώ το καλοκαίρι την πιο κουραστική εποχή για τα πόδια μας, αφού η ζέστη και τα καλοκαιρινά παπούτσια έχουν την τάση να μας ταλαιπωρούν στο έπακρο.

Οι 3 πιο hot τάσεις στα μπικίνι που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι

summer-flats-(7).jpg

Ευτυχώς για εμάς φέτος οι τάσεις της σεζόν θέλουν τα flats στο επίκεντρο και εμείς έχουμε πολλές και εξίσου stylish επιλογές. Ακολουθούν οι δικές μου τέσσερις αγαπημένες.

summer-flats-(5).jpg

Tα 4 flats που θα φορέσουμε το καλοκαίρι.

T-bar sandals

Είναι τα πιο εύκολα σανδάλια που έχουν και μεγάλη πορεία στον κόσμο της μόδας. Οι πιο stylish περσόνες όλων των εποχών, όπως η Jackie Kennedy Onasis τα είχε αποθεώσει στα 70s με τα capri παντελόνια της και τα all over printed φορέματα. Σήμερα μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ ένα καλοκαιρινό riviera look με ένα ζευγάρι t-bar σανδάλια με σκοινί, όπως αυτά που παρουσίασε ο οίκος Miu Miu.

summer-flats-(2).jpg

Mesh ballerinas

Είναι ίσως το μόνο κλειστό ζευγάρι παπούτσια που θα αντέξουμε το καλοκαίρι με τις υψηλές αυτές θερμοκρασίες. Οι διαφάνειες και το δίχτυ ταιριάζουν σε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, με λουράκι ή όχι, και συνδυάζονται τέλεια με τα πρωινά office looks μας με παντελόνια και βερμούδες. Ο οίκος Alaia είναι προφανώς το απόλυτο inspo.

summer-flats-(3).jpg

Flip flops

Σαγιονάρες ή thong sandals, πες το όπως θέλεις. Η ουσία είναι η ίδια. Οι σαγιονάρες έχουν πια αποενοχοποιηθεί και μπήκαν και με το νόμο στα everyday looks μας στην πόλη. Είναι μία ακόμα επιστροφή από τις τάσεις των 90s, που θα δεις παντού αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να φορέσεις τις απλές μαύρες σαγιονάρες σου ή να επενδύσεις σε ένα sophisticated σχέδιο σαγιονάρες από δέρμα, όπως ήταν τα σχέδια που παρουσίασε ο οίκος The Row.

summer-flats-(1).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish τσαντάκια που θα κρατήσουμε στους γάμους της σεζόν

Mules

Ο οίκος Ganni είναι η αναφορά του συγκεκριμένου trend με τα flat pointed mules του με τις εντυπωσιακές αγκράφες να είναι η νέα εμμονή των fashion lovers. To κόκκινο και το μαύρο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στο συγκεκριμένο σχέδιο, εσύ όμως μπορείς να επιλέξεις φυσικά και ένα bold καλοκαιρινό χρώμα, όπως το πράσινο και το κίτρινο κατά περίπτωση. Τα slip ons και τα clogs είναι εξίσου ωραίες εναλλακτικές στην ίδια κατηγορία.

summer-flats-(4).jpg