Αν τα 90s είναι η αγαπημένη σου δεκαετία, τότε αυτά τα 5 summer looks είναι για σένα

Ναταλία Κατσακιώρη
Αν τα 90s είναι η αγαπημένη σου δεκαετία, τότε αυτά τα 5 summer looks είναι για σένα

Minimal is back αυτό το καλοκαίρι!

Τι είναι αυτό που μας ενώνει στην πραγματικότητα με τα 90s; Προφανώς θα απαντήσω στην συγκεκριμένη ερώτηση ως millennial φυσικά, γιατί είμαστε η γενιά αυτή που ανατράφηκε μέσα στη δεκαετία του 1990, οπότε αυτόματα όλες οι τάσεις της μας βγάζουν αυτή τη γλυκιά νοσταλγία. Είναι τα παιδικά και εφηβικά μας βιώματα, το στυλ των μαμάδων μας και των icons της δεκαετίας που ήταν παντού στα περιοδικά, τις τηλεοράσεις και τις ταινίες στα σινεμά. Είναι ένα αίσθημα ευημερίας και αισιοδοξίας που κυριαρχούσε γύρω μας. Τώρα για τους Gen zers σίγουρα δεν είμαι η ειδική για να το ορίσω, αλλά θεωρώ ότι αυτή η άγνωστη αίγλη και το coolness της εποχής είναι τα στοιχεία που τους συναρπάζουν και τους επιτρέπουν να βιώνουν με έναν δικό τους τρόπο αυτό το come back.

Οδηγός αγοράς: 10 ζευγάρια πέδιλα στα πιο επίκαιρα χρώματα του καλοκαιριού -Κανένα μαύρο!

Photo-by-Tamara-Mory-on-July-01-2024.-May-be-an-image-of-1-person-slip-headscarf-jumpsuit-dress-and-sundress..jpg

Ένα come back που τείνει να γίνει κανονικότητα, αφού έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είδαμε να επιστρέφουν τα πρώτα 90s trends στο προσκήνιο. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ εμπνέονται από τη δεκαετία που έθεσε τις βάσεις της μόδας, έτσι όπως την ξέρουμε σήμερα, αφού βλέπουμε ακόμα και designers οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην τότε fashion σκηνή να ξαναζούν μία δεύτερη καριέρα. Ανήκεις και εσύ στα κορίτσια εκείνα που θέλουν να φορέσουν τα 90s tends αυτό το καλοκαίρι και δεν ξέρεις πώς;

https://www.instagram.com/p/Ct3cZqyqISf/

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ρίχνεις μια ματιά στα basics της ντουλάπας σου και τα έχεις μπροστά και σε προτεραιότητα. T-shirts, tank tops και απλά φορέματα είναι τα κύρια items που θα χρειαστείς. Τα παπούτσια και τα bag trends παραμένουν σε minimal γραμμές. Αν παρόλα αυτά χρειάζεσαι βοήθεια στο styling, τότε τα παρακάτω 5 σύνολα που θα βρεις στην gallery που δημιουργήσαμε για σένα θα είναι ο οδηγός σου. Το mix and match ανάμεσα στα 90s και 00s είναι ο τέλειος συνδυασμός για τον Ιούλιο και το street style το έχει ήδη αναδείξει στον απόλυτο πρωταγωνιστή.

https://www.instagram.com/p/C4YhvSnONfN/

The Greek touch: 5 μπικίνι με ελληνική υπογραφή που θα φορέσουμε τον Ιούλιο

Tα 5 σύνολα που θα σε γυρίσουν πίσω στα 90s: