Summer in the city: Τα looks για να είσαι super stylish ακόμα στην πόλη φέτος το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer in the city: Τα looks για να είσαι super stylish ακόμα στην πόλη φέτος το καλοκαίρι
Lefteris_Partsalis

Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ και η summer season βρίσκεται στο peak της.

Και μπορεί να πήραμε μία μικρή γεύση από διακοπές με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά για τους περισσότερους η άδεια βρίσκεται αρκετά μακριά, αφού ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας διακοπών για την πλειοψηφία. Και κάπως έτσι, εργασία, υποχρεώσεις και διάφορα events μας κρατάνε ακόμη στην πόλη.

LPR58019.jpg

Η μόδα, όμως, είναι και πάλι εδώ για να σώσει την κατάσταση και τη διάθεσή μας, αφού ξεκινώντας τη μέρα σου με ένα ultra stylish look θα μπεις αμέσως σε summer in the city mood, ό, τι και αν έχεις να κάνεις. Εγώ αποφάσισα να επισκεφθώ το Golden Hall, για να βρω όλα τα απαραίτητα items που χρειάζομαι, για να δημιουργήσω ένα εντυπωσιακό all day -και night- outfit σύμφωνα με τα κορυφαία trends της σεζόν.

Tenniscore trend

Ξεκίνησα τη βόλτα μου από το κατάστημα Lacoste, όπου το Tenniscore trend είναι στα καλύτερά του. Στην SS24 του ανακάλυψα το πιο stylish polo dress, σε σκούρο navy blue χρώμα, με το χαρακτηριστικό κροκοδειλάκι του brand στο στήθος. Ο αυστηρός preppy γιακάς κάνει το συγκεκριμένο φόρεμα κατάλληλο ακόμη και για το γραφείο, αν το συνδυάσεις έξυπνα με ένα ζευγάρι δερμάτινα πέδιλα με άνετο χοντρό τακούνι.

LPR58033.jpg

Lacoste, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106899726

Glam touch

Τα ballet flats, όπως θα έχεις παρατηρήσει, είναι το κορυφαίο shoe trend του καλοκαιριού. Ένα ζευγάρι perforated μπαλαρίνες, εμπνευσμένες από το French chic style σε ενημερωμένο χρυσό μεταλλικό δέρμα, είναι μια επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια. Στο κατάστημα Haralas δοκίμασα την τέλεια εκδοχή τους.

LPR57983.jpg

Haralas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088126

Basket bag

Ποιος είπε ότι η τσάντα καλάθι φοριέται μόνο στην παραλία. Τα trends των τελευταίων χρόνων έχουν φέρει την ψάθα και τις basket bags και στην πόλη με τις fashion insiders να συνδυάζουν τα μεγάλα καλάθια τους ακόμα και με αυστηρά office looks. Στο κατάστημα DKNY δοκίμασα μία μεσαία τσάντα καλάθι για όλες τις ώρες με μαύρες λεπτομέρειες.

LPR57918.jpg

DKNY, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088122

Pyjamas in the city

Εδώ έχουμε μπροστά μας μία ανατρεπτική τάση, που όμως αξίζει να δοκιμάσεις μέσα στο καλοκαίρι στην πόλη. Τα sleep wears έχουν κατακτήσει το street style και ένα ριγέ pyjama shorts είναι η πιο εύκολη επιλογή για να υιοθετήσεις το trend. Στο κατάστημα Regalinas θα βρεις το κλασικό combo γαλάζιο-λευκό, το οποίο μπορείς να ολοκληρώσεις και με ένα matching πουκάμισο.

LPR57958.jpg

Regalinas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106852329

Easy breezy

Καλοκαίρι χωρίς σανδάλια δεν γίνεται. Στη νέα συλλογή της Coccinelle βρήκα το δικό μου νέο αγαπημένο ζευγάρι, με άνετο πάτημα και χοντρά λουριά που δένουν χιαστί και συγκρατούν τέλεια το πόδι. Οι χρωματιστές λεπτομέρειες στο upper συμπληρώνουν υπέροχα το καμηλό δέρμα και την ψάθα, στα νέα καλοκαιρινά πέδιλα του ιταλικού label.

LPR57946.jpg

Coccinelle, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838620

The classics

Η United Colors of Benetton έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στις καλοκαιρινές συλλογές με λινά. Το πιο δροσερό και αέρινο ύφασμα του καλοκαιρού αξίζει μια θέση στην urban γκαρνταρόμπα του μήνα, λίγο πριν φύγουμε για διακοπές. Εγώ επέλεξα ένα ροζ λινό πουκάμισο, που θα φορέσω από την παραλία μέχρι και τις χαλαρές βόλτες στην πόλη.

LPR57931.jpg

United Colors of Benetton, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896485

In pearls we trust

Τα κοσμήματα είναι ένα από τα πλέον βασικά στοιχεία του summer style στην πόλη. Γιατί εφόσον δεν μπορούμε να είμαστε ακόμα στον αγαπημένο μας προορισμό δίπλα στη θάλασσα, ας προσπαθήσουμε να φέρουμε το λαμπερό vibe των διακοπών μας στο ντύσιμο της πόλης. Ένα κομψό κολιέ με μικρές λευκές πέρλες από το κατάστημα Anna Maria Mazaraki είναι το item που ψάχνεις. Το μπλε ματάκι είναι η Greek summer πινελιά που έβαλε η σχεδιάστρια στο συγκεκριμένο κόσμημα.

LPR57905.jpg

Anna Maria Mazaraki, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837894

Pure white

Ξέχνα το μικρό μαύρο φόρεμα αυτό το καλοκαίρι. Το little white dress έρχεται να πάρει τη θέση του, μόνο που αυτήν τη φορά το romantic girly style είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Στο κατάστημα Scotch & Soda θα δοκιμάσεις ένα λευκό, midi dress με λεπτομέρειες από κιπούρ δαντέλα και θηλυκά βολάν. Ένα φόρεμα ιδανικό για ένα ρομαντικό summer night στα θερινά σινεμά της πόλης.

LPR57995.jpg

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896645

Summer in the city λοιπόν και εμείς έχουμε ανεβασμένη διάθεση! Περνώντας και εσύ μία μέρα στο Golden Hall -μπορείς μάλιστα, να επιλέξεις και την Κυριακή 14 Ιουλίου που θα είναι τα καταστήματα ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.- θα ανακαλύψεις όλα τα must have items του καλοκαιρινού urban style, που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου και θα απογειώσουν το elegance.

Ταυτόχρονα, μπορείς να κάνεις μία «στάση» και στο Taste Garden για ένα διάλειμμα από το shopping -από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., κάθε Δευτέρα με Παρασκευή και από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. κάθε Σάββατο (την Κυριακή 14 Ιουλίου, οι καντίνες μας θα σε περιμένουν με την ίδια ανυπομονησία, από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.!).

Ακολούθησε τις προτάσεις μας, επωφελήσου από τις εκπτώσεις που ξεκινήσαν και δημιούργησε μία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα που σίγουρα θα ξεχωρίσει. Γιατί το καλοκαίρι μας θέλει στυλ και μοναδικές στιγμές.