Οι 5 ανατρεπτικές τάσεις στα καπέλα που αξίζει να μπουν στη βαλίτσα των διακοπών σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 5 ανατρεπτικές τάσεις στα καπέλα που αξίζει να μπουν στη βαλίτσα των διακοπών σου
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Το 2024 το καπέλο είναι το αξεσουάρ που θα μεταμορφώσει τα σύνολά σου.

Το καπέλο έχει γίνει το νούμερο ένα αξεσουάρ που αναζητούμε πλέον και στην πόλη αλλά και στην παραλία. Παλιότερα τα head pieces δεν ήταν και το πιο αγαπημένο μας urban στοιχείο, ενώ σήμερα κρίνεται σχεδόν απαραίτητο για συμπληρώσει ένα all day look μας.

Τα 5+1 άνετα καλοκαιρινά παπούτσια που θα συνδυάσουμε με τα σορτς μας

hats_summer2024-(9).jpg

Τώρα, λοιπόν, που πλησιάζει και η περίοδος που θα κάνουμε τη βαλίτσα για τις διακοπές μας είναι η στιγμή να αποφασίσουμε ποιο καπέλο θα μπει φέτος στη συλλογή μας και θα συμπληρώσει τα beach looks μας. Εμείς έχουμε τις 5 κορυφαίες και ανατρεπτικές τάσεις.

https://www.instagram.com/p/C7ruSkXsSXu/

Οι 5 τάσεις στα καπέλα που θα φορέσουμε φέτος.

Cowboy

Ξέρω ότι διστάζεις να φορέσεις μέσα στο καλοκαίρι και πιπο συγκεκριμένα στην παραλία ένα τόσο εντυπωσιακό καπέλο. Γιατί όπως και να έχει ένα τόσο statement αξεσουάρ, όπως είναι ένα cowboy hat, μπορεί να έρθει στις διακοπές μας μόνο αν επιλέξουμε ένα υλικό όπως είναι η ψάθα και το denim.

hats_summer2024-(1).jpg

Boat hat

H έμπνευση είναι ξεκάθαρα από τους γονδολιέρηδες και τα 20s καπέλα που η Coco Chanel έκανε μόδα στο Παρίσι της εποχής. Είναι ένα κλασικό καπέλο που έχει μία δική του ρομαντική άποψη και ταιριάζει τέλεια με ένα ολόσωμο μαγιό με retro αναφορές.

hats_summer2024-(3).jpg

Baseball hat

Το κλασικό jockey ήταν το καπέλο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας μέσα στα προηγούμενο διάστημα, τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα. Τα baseball hats είναι λίγο πιο loose, πιο μεγάλα και πιο ανατρεπτικά και αυτά θα φορέσουμε το 2024!

hats_summer2024-(7).jpg

Ψάθινο καπέλο

Προφανώς και ένα ψάθινο καπέλο δεν είναι πρωτότυπο, αλλά αν επιλέξεις το σωστό σχέδιο μπορεί πολύ εύκολα να γίνει. Δίνουμε έμφαση στα καπέλα με κορδέλες, χρώματα και ιδιαίτερα shapes. Ένα avant garde σχέδιο που να μοιάζει με γλυπτό είναι ένα καπέλο επένδυση για όλες.

hats_summer2024-(8).jpg

Αυτά τα σύνολα θα σε πείσουν -Το stripped pants είναι το μόνο παντελόνι που θα βάλεις το καλοκαίρι

Bucket hat

Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για το πιο βολικό καπέλο που έχουμε στη συλλογή μας. Και το φετινό καλοκαίρι θα ντυθεί με άνετα, ανάλαφρα υλικά όπως το βαμβάκι αλλά και τα τεχνικά υφάσματα που απορροφούν τον ιδρώτα. Γενικά θέλουμε να μπεις σε ένα πιο athleisure mood σε αυτή την κατηγορία.

New-York-str-S23-1550.jpg