Τα «αόρατα» σουτιέν είναι το fashion trick του καλοκαιριού -Όλες οι λύσεις για κάθε σωματότυπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα «αόρατα» σουτιέν είναι το fashion trick του καλοκαιριού -Όλες οι λύσεις για κάθε σωματότυπο
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το κόλπο που θα χρειαστείς για τα βραδινά σου σύνολα σε γάμους και βαφτίσεις.

Εξώπλατα, necklines, halter neck και strapless. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά shapes στα καλοκαιρινά μας ρούχα. Κάθε καλοκαίρι, όπως είναι φυσικό, τα υφάσματα γίνονται πιο ανάλαφρα, τα ντεκολτέ κατεβαίνουν και οι πλάτες των φορεμάτων με τη σειρά τους γίνονται όλο και πιο «βαθιές». Και θα μου πεις μα αυτή είναι και η sexy και θηλυκή πλευρά του summer dressing. Και δεν θα διαφωνήσω. Μόνο που αν είσαι γυναίκα θα ξέρεις ότι αυτό επισύρει και μια σειρά από αντικειμενικές δυσκολίες, που ξεκινούν από το σημείο κλειδί, το γυναικείο στήθος.

Οδηγός αγοράς: Πού θα βρω το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

invisible-bra-(5).jpg
invisible-bra-(1).jpg

Γιατί όλα αυτά τα φορέματα και τα tops για να μπορέσουν να αναδείξουν σωστά ένα γυναικείο σώμα, θα πρέπει να έχουν και το σωστό support, aka στήριξη, στο στήθος μας, που μπορεί να χαλάσει αυτόματα την εικόνα ενός ολοκληρωμένου outfit. Τώρα ειδικά που βρισκόμαστε στην καρδιά της περιόδου των γάμων και των βαφτίσεων, και έχουμε πάρα πολλά night out looks να δημιουργήσουμε, τα σωστά «αόρατα» εσώρουχα είναι απαραίτητα.

invisible-bra-(6).jpg

Αόρατα σουτιέν: Το fashion trick του καλοκαιριού.

Τα αόρατα σουτιέν δεν είναι κάποιος μύθος ή μία ονομασία που δώσαμε μόνες μας στα συγκεκριμένα εσώρουχα, αλλά έναν κανονικός δόκιμος όρος για τις εταιρίες εσωρούχων. Τα περισσότερα και πιο ενημερωμένα brands έχουν μάλιστα και μία ολόκληρη δική τους κατηγορία στα καταστήματά τους, όπου θα μπορέσεις και εσύ να ανακαλύψεις το σωστό σουτιέν, που δεν θα φαίνεται από ένα εξώπλατο για παράδειγμα φόρεμα, αλλά θα σου προσφέρει κρυφά τη στήριξη που χρειάζεσαι.

invisible-bra-(4).jpg
invisible-bra-(8).jpg

Ξεκινάμε με τα strapless σουτιέν, τα σουτιέν χωρίς ραφές και μπανέλα και τα σουτιέν εκείνα που με ειδικά αυτοκόλλητα προσαρμόζονται πάνω στο σώμα μας και μπορούν να καλύψουν τα κορίτσια με μεγάλο στήθος. Προσέχουμε στην εφαρμογή, ώστε να μην υπάρχει λιπαρότητα πάνω στο δέρμα μας (πχ κρέμα ή λάδι) και το αποτέλεσμα θα είναι πιο σταθερό από ποτέ.

Editor's choices:

Για τα κορίτσια με το πιο μικρό στήθος, που δεν είναι απαραίτητη η στήριξη, υπάρχουν και extra λύσεις όπως η υφασμάτινη ταινία, τα καλύμματα σιλικόνης και τα ακόμη πιο μικρά pads που καλύπτουν μόνο τις ρώγες. Για να μην φοβηθείς ποτέ ξανά να φορέσεις το αγαπημένο σου halter neck φόρεμα.

Οι 5 ανατρεπτικές τάσεις στα καπέλα που αξίζει να μπουν στη βαλίτσα των διακοπών σου

Editor's choices: