Έγκυος το καλοκαίρι; Έχουμε τα 10 πιο ενημερωμένα maternity σύνολα για να γιορτάσεις το στυλ σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Έγκυος το καλοκαίρι; Έχουμε τα 10 πιο ενημερωμένα maternity σύνολα για να γιορτάσεις το στυλ σου

Τώρα που το pregnancy style έχει πιο hot από ποτέ!

Rihanna και Hailey Bieber. Η πρώτη απέκτησε μέσα στα τελευταία δύο χρόνια τους δύο γιους της ενώ η δεύτερη αναμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Justin Bieber μέσα στους επόμενους μήνες. Και γιατί αναφέρομαι εξαρχής σε αυτές τις δύο κυρίες; Γιατί είναι πρωτοπόρες στο pregnancy style, που έχει πλέον αλλάξει εντελώς μορφή μέσα στα τελευταία χρόνια. Παλιότερα το maternity style περιοριζόταν σε φαρδιά ρούχα με πολύ ύφασμα και ελαστικές ζώνες στα παντελόνια, χωρίς ιδιαίτερη φαντασία και άποψη. Σήμερα μιλάμε για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες (στυλιστικά μιλώντας) περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν χρειάζεται πια να αλλάξεις εντελώς τον τρόπο που ντύνεσαι.

Αν τα 90s είναι η αγαπημένη σου δεκαετία, τότε αυτά τα 5 summer looks είναι για σένα

https://www.instagram.com/p/C43XCsfOvww/

Αυτό το καλοκαίρι ανακοινώθηκε και η εγκυμοσύνη της Leandra Medine του απόλυτου style icon της Νέας Υόρκης. Μετά τις δίδυμες κόρες της η Leandra, πρώην founder του θρυλικού για τους millennials The Man Repeller, διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και φρόντισε να το ανακοινώσει με μία πολύ όμορφη φωτογραφία στην παραλία με το τέλειο (εννοείται!) beach look. Μαύρο, strapless ολόσωμο μαγιό, ζώνη αλυσίδα και ένα κόκκινο jockey καπέλο. Έκτοτε, η ίδια δεν κρύβει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και παραδίδει μαθήματα maternity style μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που θυμίζει ένα καλοστημένο fashion editorial στους δρόμους της Νέας Υόρκης με όλα εκείνα τα designer items που έχομε βάλει στη λίστα μας.

leandra_medine-(10).jpg

Προφανώς και δεν έχει κάνει κάτι που να είναι μακριά από την προσωπικότητά της και το αυθεντικό της στυλ, με το οποίο έχει κερδίσει τα εύσημα του χώρου. Το mix and match και το layering είναι τα δικά της αγαπημένα styling tricks, τα οποία συνεχίζει να χρησιμοποιεί και σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της δίνοντας έμφαση στις καλοκαιρινές διαφάνειες και τα sexy slip dresses.

https://www.instagram.com/p/C8HohYixx9h/

Ένας, όμως, από τους κυριότερους μύθους που έσπασε η Leandra Medine για άλλη μια φορά είναι αυτό το κλισέ που αποκλείει τα έντονα χρώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, που παλιότερα περιόριζε το pregnancy style στα basics και τα pastels, ενώ την ίδια στιγμή η Leandra δημιουργεί ένα look βασισμένο στο πορτοκαλί και το κίτρινο για παράδειγμα.

Photo-shared-by-Leandra-Medine-Cohen-on-May-06-2024-tagging-@rouje.-May-be-an-image-of-overcoat-eyewear-slingback-shoes-blazer-suit-and-newsstand..jpg

Άσπρο-μαύρο: Η Βίκυ Καγιά είναι η επιτομή του quiet luxury με δύο minimal βραδινά φορέματα

Τα 10 urban summer looks της Leandra Medine: