Raffia bag: Η νέα Resort Collection του Bonendis αποθεώνει την πιο επίκαιρη τσάντα του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Raffia bag: Η νέα Resort Collection του Bonendis αποθεώνει την πιο επίκαιρη τσάντα του καλοκαιριού

Μία σειρά από raffia bags για κάθε γυναίκα που αναζητά τη νέα της it bag.

Καλοκαίρι και summer bags. Ένα από τα πιο βασικά σημεία της καλοκαιρινής μόδας διαχρονικά, γιατί οι ανάγκες κάθε fashion lover αλλάζουν με την έλευση της νέας σεζόν. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μέσα στη summer season θέλουμε μία τσάντα που να είναι stylish, να είναι φυσικά πρακτική και να «φωνάζει» από μακριά καλοκαίρι. Για αυτό και η νούμερο ένα τάση του φετινού καλοκαιριού έχει φέρει ένα exotic, φυσικό υλικό και στο street style της πόλης. Οι raffia τσάντες είναι λοιπόν η πιο αγαπημένη επιλογή στις it bags για το 2024 και είναι η must have επιλογή, που δεν πρέπει να λείπει και από τη δική σου γκαρνταρόμπα.

https://www.instagram.com/reel/C9H6XQsoOIY/

Κάπως έτσι έχουμε βγει προς αναζήτηση της τέλειας raffia bag και το ελληνικό brand Bonendis έχει δημιουργήσει τη δική του iconic Resort Collection, που είναι αφιερωμένη στην απόλυτη τσάντα της σεζόν. Μία limited edition συλλογή, που αποθεώνει την ψάθα και χρησιμοποιεί το πιο επίκαιρο summer υλικό στα πιο επίκαιρα σχέδια. Day bags και βραδινά τσαντάκια, μεγάλες τσάντες κατάλληλες για την παραλία και χαριτωμένα clutches είναι μόνο κάποια από τα σχέδια που θα βρεις στη Resort Collection by Bonendis και θα σίγουρα ανάμεσά τους θα ξεχωρίσεις και το δικό σου αγαπημένο.

Copy-of-IMG_0498.jpg

Με έδρα την Αθήνα το brand Bonendis γεννήθηκε μέσα από την αγάπη για τα χειροποίητα αξεσουάρ και ένα τεράστιο κεφάλαιο στη γυναικεία μόδα, aka τις τσάντες. Έχοντας ως έμπνευση του τις γυναίκες του σήμερα είναι ένα label που φροντίζει πάντα να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, όπως ακριβώς και οι ίδιες οι «ηρωίδες» του. Η new age σχεδιαστική τους γραμμή, τα διαχρονικά σχέδια με τις edgy λεπτομέρειες και η ποιότητα κατασκευής είναι το τρίπτυχο που έχει κάνει την εταιρία να ξεχωρίσει και να γίνει η αγαπημένη εκείνων των fashion insiders που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Το όνομά τους εξάλλου, Bonendis, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον άνεμο, το ελληνικό όνομα του ανέμου «Πουνέντες», όπως προφέρεται στα Δωδεκάνησα. Ένα ισχυρό σύμβολο ελευθερίας και απελευθέρωσης, ο άνεμος ο οποίος αντιπροσωπεύει την αλλαγή, ενώνεται με ένα ατελείωτο ταξίδι μέσα στη μόδα, η οποία με τη σειρά της πάντα ανανεώνεται.

Η Resort Collection του Bonendis είναι εδώ για να μας επανασυστήσει τη raffia bag.

Η ψάθα είναι το πιο καλοκαιρινό υλικό, που εδώ και πολλές σεζόν έχει μπει με μεγάλη επιτυχία και στα city looks μας. Το brand Bonendis αφιέρωσε, λοιπόν, τη φετινή του Resort Collection στις raffia bags και δημιούργησε για εμάς τα πιο stylish σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ξεκινάμε με την Maggie, την top handle mini τσάντα της συλλογής, που συνδυάζει το hobo style σε μία μικρή τσάντα για το χέρι. Με πρακτικό χερούλι και λουράκι για να φοριέται και στον ώμο είναι μία επιλογή για τα all day summer looks μας στην πόλη αλλά και το νησί.

Copy-of-IMG_0503.jpg

Αν πάλι είσαι fan της άνεσης και της πρακτικότητας, τότε η Cloud bag είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα. Με τη signature monogrammed αγκράφα της εταιρίας και έναν φαρδύ ιμάντα για αν φοριέται χιαστί είναι η τσάντα που θα πάρεις στο γραφείο όλο το καλοκαίρι.

Copy-of-IMG_0502.jpg

Η Helena shopper bag είναι η πιο stylish επιλογή για τις διακοπές σου, γιατί μιλάμε για μία elegant τσάντα, η οποία μπορεί να έρθει μαζί σου από την παραλία, μέχρι και τις απογευματινές σου βόλτες στο νησί ή και την πόλη. Οι δερμάτινες λεπτομέρειες από καφέ και μαύρο δέρμα δίνουν έναν luxury τόνο στην συγκεκριμένη τσάντα, που συμπληρώνει ιδανικά ένα look σε effortless cool διάθεση.

Copy-of-IMG_0505.jpg
https://www.instagram.com/p/C8HA8lLIvrQ/

Αλλά επειδή καλοκαίρι χωρίς wedding season, δεν είναι καλοκαίρι, ο Bonendis δημιούργησε για εμάς το Kiss Raffia pouch, ένα μεγάλο και εντυπωσιακό τσαντάκι, που είναι η τέλεια επιλογή για τα βραδινά μας outfits. Το extra strap για τον ώμο το μετατρέπει επίσης σε μία mini shoulder bag με δερμάτινες λεπτομέρειες, οπότε έχεις δύο σχέδια σε ένα. Ολόκληρη η Resort Collection του Bonendis μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε το αγαπημένο μας σχέδιο με μαύρα ή tabac στοιχεία, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου summer wardrobe.

Copy-of-IMG_0938.jpg
Copy-of-IMG_2796.jpg

Ακολούθησε το πιο φρέσκο bag trend και βρες μία νέα raffia bag για κάθε στιγμή του καλοκαιριού σου στην πόλη, τις διακοπές και τα summer events. Ο Bonendis έχει φροντίσει να δημιουργήσει την πιο ενημερωμένη και fashionable Resort Collection αφιερωμένη στο πιο καλοκαιρινό υλικό, την ψάθα. Γιατί το summer shopping τώρα ξεκινάει και θα χρειαστούμε την νέα αγαπημένη μας it bag!