Jelly shoes: Δες πώς θα φορέσεις τα μαλακά παπούτσια για τη θάλασσα και στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Jelly shoes: Δες πώς θα φορέσεις τα μαλακά παπούτσια για τη θάλασσα και στην πόλη

Είναι τα άνετα μαλακά παπούτσια που μπαίνουν και στη θάλασσα. Κυριολεκτικά!

Ξέρεις ότι στα κορίτσια της μόδας αρέσουν οι μικρές εμμονές. Πάντα υπάρχουν αυτά τα items που γίνονται κόλλημα και αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές μίας ολόκληρης σεζόν. Το μόνο μας θέμα συνήθως με αυτά τα fashion statement pieces είναι ότι μιλάμε για micro trends που απέχουν πολύ από τα διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ που θέλουμε να βάζουμε στη συλλογή μας ως επένδυση. Για το καλοκαίρι του 2024 δεν θα χρειαστεί να χειριστείς κανένα τέτοιο πρόβλημα, αφού το item-κόλλημα της σεζόν είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου no matter what και ναι θα το φοράς κάθε καλοκαίρι στο εξής.

Βαλίτσα διακοπών: Τα 5 must των Γαλλίδων όποιος και αν είναι ο καλοκαιρινός σου προορισμός

jelly_shoes-(4).jpg

Τα jelly shoes, δηλαδή τα διάφανα πλαστικά παπούτσια που είμαι σίγουρη ότι βλέπεις παντού στο feed σου στα social media αλλά και τους δρόμους της πόλης, είναι η νέα fashion εμμονή και είναι όσο πρακτικά φαίνονται. Αρχικά μιλάμε για ένα super άνετο ζευγάρι που είναι extra μαλακό και ταιριάζει στα κουρασμένα πόδια μας, που μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα θέλουν να ξεκουραστούν από τακούνια και περίτεχνα δεσίματα. Επίσης, η ίδια η φύση του υλικού τους τα κάνει ιδανικά για τις διακοπές μας, γιατί με τα ίδια παπούτσια μπορείς πανεύκολα να πας και στην παραλία, να κολυμπήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου.

jelly_shoes-(2).jpg

Jelly shoes: Πώς θα τα φορέσουμε στην πόλη;

Η συγκεκριμένη τάση, όμως, δεν είναι μόνο για τις διακοπές σου, αφού τα jelly shoes είναι η τέλεια επιλογή και για την πόλη. Τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε ήδη σε πολλά διαφορετικά χρώματα και perforated σχέδια. Τα pastels, το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο είναι τα χρώματα που θα δεις περισσότερο να κυκλοφορούν και να δίνουν έναν summer χαρακτήρα στα urban looks σου.

Οι maxi αέρινες φούστες, τα λινά παντελόνια και τα αέρινα φορέματα του καλοκαιριού είναι οι πρώτες και πιο συνηθισμένες προτάσεις για ένα σύνολο που θα ολοκληρωθεί με τα jelly σανδάλια σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο σε στυλ μπαλαρίνας ή και fisherman sandals, αν σου αρέσει η retro αισθητική. Τα Ancient Greek Sandals έχουν δημιουργήσει δύο σχέδια που έχουν γίνει ήδη viral.

jelly_shoes-(6).jpg

O Jacquemus δημιούργησε τους δικούς του Ολυμπιακούς Αγώνες -Και όχι δεν είναι AI

jelly_shoes-(1).jpg