Hot girl summer: Τα 5 σύνολα της Carrie Bradshaw που θα κάνεις recreate αυτό το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Hot girl summer: Τα 5 σύνολα της Carrie Bradshaw που θα κάνεις recreate αυτό το καλοκαίρι
Photo: IMDB

Και είναι και τα 5 inspired από τα 00s!

Δεν ξέρω τι γνώμη μπορεί να έχεις τώρα για την Carrie Bradshaw και το στυλ της, αλλά ας παραδεχτούμε ότι υπήρξε πρωτοπόρος. Η Patricia Fields και η Sarah Jessica Parker δημιούργησαν μία περσόνα που έντυσε κυριολεκτικά της φαντασιώσεις μας μέσα σε μια δεκαετία που ο τομέας της μόδας απέκτησε το δικό του luxury χαρακτήρα.

Το glam πάρτι του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες -Η Zendaya και η Charlize Theron στο red carpet

Και αν τώρα λατρεύεις την επιστροφή των 00s και θέλεις να πάρεις έμπνευση για να δημιουργήσεις Y2K inspired σύνολα μέσα στο καλοκαίρι, τότε θυμήσου την Carrie στα Hamptons με το ανδρικό μαγιό της φορεμένο σαν βερμούδα και ένα λευκό πουκάμισο να συμπληρώνουν το μπικίνι της.

Τα 5 look που θα κάνουμε recreate μέσα στο καλοκαίρι.

Capri over all

Είναι ένα από τα looks που πρέπει να έχεις ως οδηγό σου, αν σου αρέσουν τα capri παντελόνια. Η Carrie συνδύασε ένα τζιν item με φαρδιά λευκή μπλούζα και γόβες, ενώ η μπαντάνα στα μαλλιά της ήταν το item που απογείωσε το mix and match.

jpg-(2).jpg

Bra tops

Είναι από τα πιο καλοκαιρινά outfits που μπορείς να κάνεις. Ένα μικροσκοπικό bra top ή το πάνω μέρος από το μπικίνι σου, μία maxi φούστα με όγκο και edgy αξεσουάρ που δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ένα cowboy hat. Προφανώς!

1721978368652-273405457-jpg-(3).jpg

90s minimal

Το συγκεκριμένο outfit είχε έναν sleek χαρακτήρα και κατάφερε να είναι με έναν τρόπο επίσης extravagant. Γιατί έχεις μια απλή βάση με items που ακολουθούν τη γραμμή του σώματος και τα κάνεις στη στιγμή elevate με αξεσουάρ όπως ένα μαντήλι δεμένο στο μπράτσο σου, ένα κολιέ με μεγάλη καρδιά και ένα halfmoon καπέλο με pop art logos. Φέρτο φυσικά στα μέτρα σου.

jpg-(4).jpg

Tube top

Η Carrie ετοιμάζεται να φύγει για Los Angeles και αποχαιρετά τη Charlotte με ένα απλό σύνολο που περικλείει όλη την ουσία του 00s style. Ένα χαμηλόμεσο cargo παντελόνι, ένα tube top σε σκούρο γκρι και ένα statement χρυσό κολιέ με κόκκινη καρδιά. Είναι η πιο effortless cool πλευρά της Carrie.

jpg-(1).jpg

5 stylish εναλλακτικές αν δεν θέλεις να φορέσεις σορτς το καλοκαίρι

Date night

Το απόλυτο inspo για ένα ρομαντικό dinner μέσα στο καλοκαίρι όπως μας αξίζει. Και κάπου εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και εσύ «το φόρεμα». Αυτό το φόρεμα που σε κάνει να δείχνεις πάντα όμορφη και δροσερή, ανάλαφρη και σαγηνευτική. Συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules και ένα pastel τσαντάκι.

jpg.jpg

Photos: IMDB