Οδηγός αγοράς: Τα stylish ρούχα και αξεσουάρ για τους καλοκαιρινούς γάμους που θα βρεις σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα stylish ρούχα και αξεσουάρ για τους καλοκαιρινούς γάμους που θα βρεις σε έκπτωση
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στους γάμους της σεζόν είναι αυτή που ψώνισε στις εκπτώσεις.

Όχι, η σεζόν των γάμων δεν έχει ακόμα τελειώσει. Το ξέρεις, το ξέρω, το ζεις και το ζω. Ο Ιούλιος είναι ο πιο καυτός μήνας του χρόνου και το ίδιο ισχύει και για τα καλέσματα που έχουμε, αφού τα περισσότερα ζευγάρια έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο μήνα για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να απολαύσουν τη στιγμή με συγγενείς και φίλους. Και εσύ; Καλεσμένη σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο σε ένα νέο σημείο στην πόλη ή την ελληνική επαρχία, ακόμη και σε κάποιο νησί να αναζητάς έμπνευση αλλά και bidget για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα κατάλληλο wedding look ως καλεσμένη. Γιατί μην ξεχνάμε ότι με την εμφάνισή μας κάπου τιμάμε και τα πρόσωπα που μας κάλεσαν.

Blake Lively-Gigi Hadid: Εντυπωσίασαν στο red carpet με σύνολα εμπνευσμένα από τους ήρωες της Marvel

Paris-HC-str-F24-1247.jpg

Και πάνω που ετοιμάζεσαι να κάνεις το πρώτο -ουφ!- έρχομαι να σου πω τη μαγική λέξη. Εκπτώσεις! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν έρθει εδώ και αρκετές μέρες στην πόλη και αφού έχουν φύγει το πρώτο διάστημα ως expert θα σου πω ότι τώρα είναι η καλύτερη φάση για να κάνεις τις αγορές σου. Γιατί οι τιμές έχουν πέσει ακόμα πιο πολύ και μέσα στα last sizes υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρεις και το δικό σου νέο αγαπημένο night out dress, που θα φορέσεις στο επόμενο κάλεσμα.

Paris-HC-str-F24-1218.jpg

Προφανώς και τα φορέματα είναι η πρώτη σου επιλογή αλλά το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για τις ολόσωμες φόρμες. Είναι ένα item που δεν χρειάζεται extra styling και που έχει έναν δικό του luxurious χαρακτήρα, αν επιλέξεις ένα ρούχο με φίνο ύφασμα και προσεγμένες λεπτομέρειες. Τα αξεσουάρ μπορούν αν παίξουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί αγοράζοντας στις εκπτώσεις ένα εντυπωσιακό τσαντάκι για παράδειγμα ή ένα statement κόσμημα μπορείς αμέσως να ανανεώσεις το απλό μαύρο σου φόρεμα.

Paris-HC-str-F24-1140.jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε τα δέκα items που αξίζουν να μπουν στη wish list σου τώρα και που θα μπορέσουν να ανανεώσουν με μία και μόνο προσθήκη το dress code της πιο καλοντυμένης καλεσμένης της βραδιάς.

Paris-HC-str-F24-1124.jpg

Καλοκαιρινά looks με παντελόνι: Οι καλύτερες ιδέες για τον Ιούλιο

Editor's choices: