Παντελόνι + πέδιλα: Ο άνετος καλοκαιρινός συνδυασμός για το γραφείο που λειτουργεί πάντα

Ναταλία Κατσακιώρη
Παντελόνι + πέδιλα: Ο άνετος καλοκαιρινός συνδυασμός για το γραφείο που λειτουργεί πάντα
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Δες ποια σχέδια πρέπει να φορεθούν μαζί και ποια όχι.

Καλοκαιράκι στην πόλη και λίγο πριν δούμε οριστικά την έξοδο του Αυγούστου να συμβαίνει live μπροστά στα μάτια μας εμείς έχουμε να ξεπεράσουμε αυτό το gap που λέγεται «κλείνω τις υποχρεώσεις μου». Όλοι είμαστε ένα βήμα πριν την άδεια και αν και το μυαλό μας τρέχει στα μαγιό, τις σαγιονάρες και τα ρούχα παραλίας, είμαστε ακόμα αναγκασμένες να επιλέγουμε τη στολή εργασίας μας και να εμφανιζόμαστε κάθε πρωί στο γραφείο. Και εκεί είναι που έρχεται η μεγάλη σύγκρουση στο πρωινό styling: loafers ή σανδάλια, φόρεμα ή παντελόνι; Η απάντηση θα έρθει σε ένα mix and match έκπληξη που θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τα πρωινά office outfits την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Εγώ ψηφίζω παντελόνι + πέδιλα και μετά την παρακάτω ανάλυση αυτό θα ψηφίσεις και εσύ.

Το glam πάρτι του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες -Η Zendaya και η Charlize Theron στο red carpet

Είναι η πιο εύκολη και stylish λύση, γιατί κρατάει κάτι από το business περιβάλλον του γραφείου αλλά γίνεται αμέσως πιο ανάλαφρο και καλοκαιρινό με ένα ζευγάρι πέδιλα που έρχονται να αντικαταστήσουν τα loafers, τις γόβες και τις μπαλαρίνες που φορούσαμε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από ένα ωραίο tailored παντελόνι -ή και όχι- για να φορέσεις στην εργασία σου.

Ανάλογα με το πού εργάζεσαι, ξέρεις ήδη από πριν τι είδους παντελόνια μπορείς να αξιοποιήσεις στη δουλειά σου και αν έχεις το περιθώριο να πειραματιστείς με αυτό. Πάντως είναι γεγονός ότι ακόμα και τα πιο αυστηρά business περιβάλλοντα έχουν χαλαρώσει το dress code τους και έχουν αφήσει μια σχετική ελευθερία. Είναι εξάλλου δικό μας θέμα το πώς θα εκμεταλλευτούμε τις τάσεις της κάθε σεζόν και θα τις εντάξουμε σε κάθε περίσταση. Κάπως έτσι μπορείς αντίστοιχα και να επιλέξεις ένα λίγο πιο ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και να πειραματιστείς με τα χρώματα και τα ιδαίτερα υλικά, όπως τα metallic δέρματα.

London-str-S23-1133.jpg

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις δικές μας 5 προτάσεις για να πειραματιστείς από αύριο κιόλας.

London-str-S24-0308.jpg

5 stylish εναλλακτικές αν δεν θέλεις να φορέσεις σορτς το καλοκαίρι

5 combos με παντελόνι + πέδιλα: