Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Προεδρικό Μέγαρο με total white look -Όλες οι εμφανίσεις της βραδιάς

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Προεδρικό Μέγαρο με total white look -Όλες οι εμφανίσεις της βραδιάς

Photo Credit: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας είχε τις πιο λαμπερές παρουσίες της πολιτικής σκηνής. 

Mία ξεχωριστή βραδιά για τη δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την αποκατάστασή της μετά τη λήξη της δικτατορίας το 1974. Το Προεδρικό Μέγαρο με οικοδέσποινα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου άνοιξε και πάλι τις πύλες του και υποδέχτηκε ανθρώπους της ελληνικής πολιτικής σκηνής και όχι μόνο, θέλοντας να τιμήσει τα πρόσωπα που με την παρουσία τους και το έργο τους συμβάλλουν στην διατήρηση και την ενδυνάμωση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν και κορυφαίοι αθλητές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της ελληνικής τέχνης.

20240724200901_6Z3A8131.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Φυσικά, τα βλέμματα τράβηξαν τα outfits των κυριών που κατέφθασαν αργά το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ η ίδια η κυρία Σακελλαροπούλου ήταν ντυμένη στα λευκά.

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Η οικογενειακή εμφάνιση με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ με stylish σύνολα

20240724192655_6Z3A7528.jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν η πιο stylish παρουσία της βραδιάς, επιλέγοντας ένα σύνολο με ελληνική υπογραφή από το κορυφαίο brand Zeus & Δione. Το signature σπαθωτό μεταξωτό ύφασμά τους από το Σουφλί έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν τους και η Κατερίνα επέλεξε ένα σύνολο με maxi φούστα και corset top με αρχαιοελληνικές αναφορές και layering. Ολοκλήρωσε το outfit με κοσμήματα με πράσινες πέτρες, χρυσά πέδιλα και χρυσό τσαντάκι από τον οίκο Saint Laurent.

20240724192656_6Z3A7532.jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Οι πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς.

Όπως καταλαβαίνεις σε ένα κάλεσμα στο Προεδρικό Μέγαρο το dress code δεν μπορεί παρά να είναι formal. Αλλά επειδή διανύουμε και την περίοδο του καλοκαιριού οι κυρίες -σοφά- επέλεξαν στην πλειοψηφία τους λευκά outfits για τη βραδιά. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν από τις πιο sophisticated παρουσίες της δεξίωσης με ένα παντελόνι και μία maxi, ημιδιάφανη μπλούζα με ντραπέ που έκλεψε τις εντυπώσεις, μαζί με το κατακόκκινο κραγιόν της.

20240724191810_6Z3A7359.jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Εξίσου εντυπωσιακή αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό mood εμφανίστηκε και η Σία Κοσιώνη, η οποία τόλμησε να φορέσει χρώμα και μάλιστα να κάνει και color blocking. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα κομψό midi φόρεμα σε μπορντό απόχρωση, με one shoulder ώμο, το οποίο είχε κάποιες πορτοκαλί λεπτομέρειες. Τα neon πορτοκαλί πέδιλά της απογείωσαν το look, που συνοδεύτηκε από μακριά σκουλαρίκια και ένα άκρως καλοκαιρινό wet look.

20240724194934_6Z3A7780.jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Στα λευκά ντύθηκαν και η Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά και η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ η Έλενα Ράπτη και η Βούλα Πατουλίδου έβαλαν λίγο χρώμα στη βραδιά η κάθεμία με το δικό της τρόπο.

Κάθριν Εμπειρίκου: Η κοινή εμφάνιση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Αντίπαρο με stylish κίτρινο σύνολο